homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ph!

#1 2007-08-07 15:38:14

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

ph!

doctoressa, poti sa mi spui dc e vreo problema faptul ca la urina mi a iesit PH 6! poate sa intretine asta candidoza vaginala? si cum fac sa scada valoarea Ph-ului dat fiind ca din cate stiu cel normal e 5,5 ? poate ca de astea nu scap de candidoza??????????mulrtumesc

#2 2007-08-08 11:21:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ph!

Ph-ul urinar mai alcalin decit normal ne indica o infectie urinara. O diagnosticam, o tratam si astfel Ph-ul va reveni la normal

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-08-08 12:54:17

nani
Full member

adica am infectie urinara?grater(nu-mi e suficienta candidoza???trebuie sa merg la urolog sau ce trebuie sa fac?si parca vad ca-mi da antibiotice si eu nu pot lua din cauza micozei????m-am  saturat grater((((((((

#4 2007-08-08 12:57:12

Al Pacino
Administrator

ba poti lua, cu protectie antimicotica
trebuie sa faci un sumar de urina si o urocultura, orice medic, inclusiv cel de familie, ti le poate recomanda

#5 2007-08-08 13:02:39

nani
Full member

multumesc foarte mult, doctoressa, sumarul de urina il am deja facut zilelel trecute. iti spun ce-mi apare:

sumar urina>
bilirubina negativ
urobilinogen normal
corpi cetonici absenti
acid ascorbic negativ
glucoza normala
proteine absente
nitriti absenti
hematii absente
ph 6
sediment urinar-rare epitelii plate si leucocite

spune-mi te rog ce inseamna asta.medicul de familie nu e pana lunea viitoare. de asta te stresez. reiese clar o infectie urinara?multumesc

Publicitate

loading...

#6 2007-08-08 13:12:59

Al Pacino
Administrator

reiese. ai leucacite in urina si Ph 6...ar fi buna o urocultura ca sa nu luam antibiotic la intimplare desi cel mai adesea infectiile urinare sunt cu e.coli

#7 2007-08-08 13:17:08

nani
Full member

pt urocultura trebuie sa duc urina de dimineata la laborator? o sa fac asta chiar maine ca sa nu mai aman pana vine medicul de familie. eventual atunci sa ma duc cu toate rezultatele si sa mi dea trimitere la urolog sau tratament direct. e grav?tratamentul e de lunga durata?poti sa mi spui te rog ce inseamna aceasta infectie urinara cu e.coli si cum sa procedez dat fiind ca eu am si candidoza?de la ce se face?sunt multe intrebari, ma ierti, dar nu are cine ma lamuri iar tu o faci de fiecare data. iti multumesc pt timpul acordat!

#8 2007-08-08 13:20:28

Al Pacino
Administrator

urina de dimineata, in recipient steril(il iei de la laborator) recoltata din mijlocul jetului.
e. coli colonizeaza intestinul. ajungem extrem de usor sa facem infectii urinare cu el(cel mai adesea daca ai o igiena incorecta a scaunului insa e posibil si daca tragi pirturi in chilot)...pe scurt nu e grav. sa facem urocultura deci, cu antibiograma neaparat. daca e nevoie de antibiotic vom lua, sub protectie antimicotica

#9 2007-08-08 13:33:41

nani
Full member

multumesc mult. m-am intristat destul de tare. dar m-ai lamurit. o sa merg sa mi fac analizele astea inainte sa vina medicul de familie. oricum le platesc si dc ma trimite ea si daca ma duc din proprie initiativa. sper sa nu fie grav si sa termin o data cu medicamentele astea. in ultimul an am avut multe probleme de sanatate. si am doar 27 de ani. in plus,. vreau sa fac un copil dar cum cu toate problemele astea????bine, ca m am decis sa ti scriu ca altfel traiam cu impresia ca nu e nimic. am fost cu rezultatul analizei la cabinetul medicului de familie si era doar asistenta care nu a stiut sau nu a vrut sa mi interpreteze rezultatul. a spus doar ca ph-ul e mai mare pt ca sunt inainte de ciclu. dc e sa iau antibiotic e buna nistatina sau nizoral?nizoral am mai luat si n as vrea sa repet pt ca mi e teama sa nu mi dau ficatul peste cap cu atatea antimicotice. iar cu candidoza cred ca o sa recurg la acel vaccin fabricat de institutul cantacuzino desi nu stiu cum sa l achizitionez pt ca eu sunt din provincie.

#10 2007-08-08 16:05:58

Al Pacino
Administrator

e bun nistatin...eu insa as lua flucovim de 150mg...e doza unica(o singura pastila) deci mai putin suparator pentru ficat

#11 2007-08-08 17:34:27

nani
Full member

si iau flucovim 150 la inceputul tratamentului cu antibiotic sau la final?logica imi spune ca la inceput.multumesc...pup

#12 2007-08-08 18:32:10

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

logica ta are dreptate smile

Nobody home

#13 2007-08-30 17:08:11

nani
Full member

doctoressa, revin.dp ce mi a iesit la sumar de urina sediment urinar-rare epitelii plate si leucocite am facut urocultura care a iesit STERILA.analizele mi le am facut la cel mai bun si dotat laborator din orasul meu. cum sa mi explic asta????cum sa fac sa revin la o valoare mai normala a ph-ului???

#14 2007-08-30 18:10:12

Al Pacino
Administrator

sincer nu stiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.