|
Nu esti logat.
Avortul menstrual#1 2007-08-08 14:17:59
avortul menstrualcum se manifesta avortul menstrual?ma refer simptome, durata menstruatiei...ma poate ajuta cineva? Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #2 2007-08-08 16:11:10
Re: avortul menstrualca o menstruatie normala, poate mai dureroasa si mai abundenta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-08 16:12:00
Re: avortul menstrualsi doctoressa...un medic ginecolog poate vedea daca a avut loc un avort menstrual? happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-08-08 16:36:58
Re: avortul menstrualma gandeam k poate asta mi s-a intamplat. mi-a intarziat cam 1 sapt si cand a venit a venit f abundent, ca o hemoragie, a tinut mai mult d o sapt si a avut o culoare diferita decat de obicei. durerile au fost f mari. oare sa fi fost avort menstrual?ma gandesc la asta k am avut contact sexual neprotejat, si nu mi-a mai venit ca pana acum Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #5 2007-08-08 16:39:23
Re: avortul menstrualgreu isi da medicul seama...un test de sarcina pozitiv ar putea spune cite ceva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-08 16:41:59
Re: avortul menstruala intrat odata o tipa care a spus ca ia anticonceptionale si la un control de rutina ginecologul ia spus ca a fost insarcinata si ca a avortat...ea nici n a stiut pt ca totul a decurs normal...de aia ma gandeam ca medicul respectiv s a referit la un avort menstrual si eram nedumerita cum a reusit el sa si dea seama de asta la un control... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-08-08 16:47:29
Re: avortul menstrualmultumesc, am uitat sa zic k erau si greturi si stari specifice inainte sa imi vina menstruatia, durerea de sani am avut-o chiar inainte cu vreo 2 zile...puls k eram speriata, vroiam sa fac un test, dar acum stiu sigur k nu se mai poate pune in discutie o sarcina. multumesc k m-ati lamurit Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #8 2007-08-14 15:04:04
Re: avortul menstrualacum cateva zile am avut un avort menstrual(12.08.2007) si pana astazi tot mai am dureri de mijloc si de burta cei drept mai diminuate,sanii ma mai dor iar scurgeri de sange tot mai am (de culoare rozalie sau putin maronie).Este normal? ce ar mai trebui sa mai fac? Offline #9 2007-08-14 15:11:40
Re: avortul menstrualmergi la un doctor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-08-14 16:03:00
Re: avortul menstrualdaca e avort menstrual nu ai de facut altceva decit sa astepti sa treaca. Nu inteleg insa cum esti sigura ca e avort....mai bine lasi medicul sa puna astfel de diagnostice Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-08-17 10:08:58
Re: avortul menstrualam uitat sa mentionez,cei drept, ca am fost la medic pt ca altfel nu aveam de unde sa stiu ca e avort menstrual. Offline #12 2007-08-17 16:26:27
Re: avortul menstrualmi se pare k medicul are cum sa vada dak a fost avort spontan nu menstrual (sau tot cam aia e?).. colul uterin trebuie sa fie deschis ori ceva de genul.. are el o particularitate, da asta la avort spontan You think you know but you have no idea Offline #13 2007-08-23 00:02:36
Re: avortul menstrualbuna..am si eu o problema....mi-a intarziat ciclul aproape 20 de zile..am facut 2 teste de sarcina si au iesit pozitive..dar seara trecuta am inceput sa am sangerari..am mers la ginecolog si dupa consultatie mi-a spus ca nu sunt insarcinata si ca e menstruatie. dar acum elimin cheaguri..e posibil sa fie un avort menstrual?in cazul asta tr sa merg la doctor sau o sa se curete de la sine tot?... Offline #14 2007-08-23 10:14:27
Re: avortul menstrualdaca testele de sarcina au fost pozitive sigur e sarcina. mergi la un alt medic AZI! mami de minuni Offline #15 2007-08-23 14:50:26
Re: avortul menstrualintrebare ... ce anume provoaca avortul menstrual ? n`am mai auzit pana acum d el Offline #16 2007-08-23 14:59:07
Re: avortul menstrualin principiu defectele genetice ale embrionului sau atunci cand oul fecundat nu se cuibareste corect si cu "forta" in mucoasa uterina mami de minuni Offline #17 2007-10-29 15:42:47
Re: avortul menstrualDaca (din diverse motive) ovulul fecundat moare la nivelul trompelor uterine, poate fi eliminat inainte de menstruatie? Cat dureaza eliminarea lui - o zi, doua, mai multe? Si ce aspect are, ca am auzit pana acum mai multe pareri - lichid aproape transparent, sange, cheaguri? Dcaa se elimina inainte de menstra, cam la cate zile de la conceptie ar fi eliminat? Offline #18 2007-10-29 15:53:01
Re: avortul menstrualse elimina la menstruatie daca nu s-a implantat inca. dureaza atat cat dureaza si menstruatia. mami de minuni Offline #19 2007-10-29 15:55:26
Re: avortul menstrualmultumesc mult! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|