homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie prelungita ... HELP !!!-2

#20 2007-08-13 08:06:45

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: menstruatie prelungita ... HELP !!!

primul a fost o simulare, deci e cam al 4lea mai serios asa big_smile si atunci se poate sa fie himenul, care inca se mai rupe... si eu am patit, tin minte ca am sangerat si ma durea putin la primele 3 contacte.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#21 2007-08-13 08:09:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu am sangerat la primele 3 contacte.vezi cum decurge situatia ndaca sangerezi putin nu ai de ce sa iti faci griji smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2007-08-13 08:12:59

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

eu cred k mi-a venit pt k nu a incetat sangerarea aia..deci ma ashtept de-acuma sa imi apara durerile
nu-mi vine sa cred k mi-a venit cu 5 zile mai devreme... sad

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#23 2007-08-13 08:14:03

evilpink
Banat

se mai intampla smile.stai linistita acum

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-08-13 08:14:11)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#24 2007-08-13 08:16:27

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

ms mult raluca si ivy pusspusspusspuss

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

Publicitate

loading...

#25 2007-08-13 08:26:41

evilpink
Banat

cu palcere smile

puss puss puss

#26 2007-08-13 13:05:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

elenus, endometru=mucoasa uterina.  Asculta ce zic fetele, mergi la medicul de planning, ce zice ginecologul tau ca sa nu te ingrijorezi si sa stai sa pierzi atita singe e nerealist. daca vorbeam de citiva stropi pe zi, eram de acord, asa insa nu sunt!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#27 2007-08-13 23:52:19

elenus
New member
Inregistrat: 2006-09-20

multumesc mult doctoressa. si eu sunt de aceeasi parere, si anume ca nu este tocmai ok pierderea aceasta de sange. sunt mirata de cat de usor trateaza un medic o problema de sanatate, fie ea si una minora. ca sa nu mai zic ca este vorba de un medic ginecolog renumit din orasul in care locuiesc .... imi poate recomanda cineva un medic de planning din iasi? va multumesc din nou.
smile

#28 2007-11-04 12:29:33

alinutza_nicola
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-10-31

elenus, si eu am patit la fel k tine...de fapt, eu ink mai sunt in "acea perioada" sad...am fost la un medic de planning si mi-a spus sa stau linistita k nu sunt probleme , k organismul meu se adapteaza...si asta e pt k am facut pauza de o luna...in fine, m-a linistit atunci.dar acum am observat si eu o bucatica de endometru si m-am cam ingrijorat...sa fie normal? as vrea sa stiu tie ce ti-a spus medicul la care ai apelat?...

#29 2007-11-07 19:35:40

Da_na
New member
De la: Oradea
Inregistrat: 2007-11-05

Buna feteleor...intru pe forum de aprox.1 luna si citesc mesajele voastre..Lucru care m a determinat sa fac o vizita unui medic ginecoloc sa-mi prescrie anticonceptionale.(pana acum n-am folosit niciodata).Am inceput folia pe 2710.2007 exact din prima zi de sangerare(am un ciclu  regulat,niciodata nu mi-a intarziat mai mult de 3 zile).In a 7 a zi de la administrarea ac(am luat si cea de -a 7-ea pastiluta)am avut contact neprotejat cu prietenul meu.Nu eram in perioda de ovulatie...eram chiar la terminarea ciclului.In urma contactului am avut o mica sangerare...si m-am speriat,nu stiu de la ce,si acum dupa 12 zile de la administrarea lor am mici scurgeri maronii si ma dor ovarele..si sanii...ca si cum mi-ar veni din nou.Sunt speriata,oare nu mi se potrivesc ac?...Si o ultima intrebare ac te protejeaza de la prima pastila inghitita sau nu?.Multumesc frumos.si scuze ca am scris asa mult:)

Multumesc mult de tot pt raspunsuri...ma bucur mult ca am gasit acest forum..e greu in ziua de azi sa crezi ca mai sunt oameni care te ajuta fara sa astepte nimic in schimb..si aici asta am gasit...prietene adevarate,care intradevar la nevoie sunt langa tine.Multumesc:)

Ultima oara a fost editat de Da_na (2007-11-07 21:43:11)

dragostea este acceptare, dragostea nu incearca sa schimbe sau sa modeleze...

#30 2007-11-07 19:41:18

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

pt ca le-ai luat din prima zi de menstra, da, te-au protejat inca de la prima pastiluta. iar de acum, pt ca iei pastilute, nu mai ai ovulatie (ca ai zis ceva de ovulatie...).
scurgerile alea maronii se numesc spotting si e normal sa apara in primele 3 luni de administrare, pana se adapteaza organismul. la fel si celelalte simptome. deci stai linistita, esti ok smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#31 2007-11-07 19:43:51

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

si sanii dor pt ca iti cresc..nu`ti face griji,daca le iei corect poti sa ai cate contacte neprotejate vrei,si cand vrei

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#32 2007-11-07 20:26:03

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

si bine ai venit printre noi smile

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.