|
Nu esti logat.
Hellllllllllllpppppppppppppppppppp doctorssa!!!!!#1 2007-08-09 00:45:42
hellllllllllllpppppppppppppppppppp doctorssa!!!!!am avut un contact sexual protejat pe 14 iulie dar din nefericire sa rupt prezervativul ,si la nici 30 de min am luat postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato si pe a 2 a.si peste 22 iulie mia venit sange care a tinut 3 4 zile asa,si mia venit exact cand trebuia.dar nu stiu sigur daca era sau nu menstruatia.pe 5 aug am avut din nou un contact sexual insa din nou sa rupt prezervativul dar pe prezervativ nu era nimic,nici o urma de sperma.acum astept sa vina menstruatia dar totusi mie frica.sunt sau nu?cum pot sa iau legatura cu dvs pentru o consultatie si cat ar costa?va multumesc Offline #2 2007-08-09 00:53:39
Re: hellllllllllllpppppppppppppppppppp doctorssa!!!!!mersi mult alexia.ai un idd ceva? Offline #3 2007-08-29 22:10:32
Re: hellllllllllllpppppppppppppppppppp doctorssa!!!!!ba, ce s-a mai intamplat intre timp? Offline #4 2007-08-30 15:15:15
Re: hellllllllllllpppppppppppppppppppp doctorssa!!!!!nu stim ce s-a mai intimplat..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|