|
Nu esti logat.
Modalitati de transmitere a hepatitei A#1 2007-08-10 13:25:42
modalitati de transmitere a hepatitei ABuna!Prietenului meu i s-a depistat hepatita A.Cum se poate transmite hepatita A?Am citit pe diverite site-uri si am aflat ca se datoreaza alimentelor alterate,fructe nespalate,maini murdare etc.Este adevarat ca nu se transmite prin contact sexual hepatita A?Daca se contacteaza prin contact sexual la cat timp dupa un contact sexual neprotejat se poate instala si la partener?In cat timp se poate daca este tratata?Va multumesc anticipat si astept raspuns!Sunt ingrijorata! Offline #2 2007-08-10 13:28:44
Re: modalitati de transmitere a hepatitei Aeu stiam ca doar hepatita B e o BTS.. dar nu as vrea sa gresesc.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #3 2007-08-10 14:12:48
Re: modalitati de transmitere a hepatitei AHepatita A se transmite astfel: Offline #4 2007-08-12 11:45:52
Re: modalitati de transmitere a hepatitei AO poti contracta daca: Nothing happens without a reason... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|