|
Nu esti logat.
Despre flori#1 2007-08-10 13:39:28
Despre floriSalut! Mi-am cumparat de curand o begonie superba rosie dar nu stiu dak i-ar face bine sa ii schimb pamantul pt k e inflorita,dar nici ghiveciul in care e acum nu e suficient d mare.astept parerile voastre fetele! Offline #2 2007-08-10 13:41:17
Re: Despre floriBegonia nu este una dintre acele plante care sa necesite udari abundente si-si revine destul de bine dupa 1-2 zile de uscaciune (dar nu mai mult). Ghivecele in care se planteaza nu trebuie sa fie foarte mari. In general, unul cu diametru de 12-15 cm este suficient, pentru ca radacinile sale nu sunt foarte dezvoltate. In cazul in care aveti o begonia cu rizomi sau tuberculi in pamant trebuie sa aveti mare grija la udare. Pentru a preveni aparitia mucegaiului si a umezelii statute care putrezeste tuberculii este mai bine sa udati putin la suprafata. La urmatoarea intentie de udare incercati pamantul cu degetul. Daca senzatia de umezeala pe care o simtiti este una suficient de puternica renuntati sa mai udati. Daca pamantul este doar putin umezit planificati udarea plantei pentru ziua urmatoare. Udati imediat doar daca uscaciunea este evidenta. Pamantul utilizat trebuie sa fie bine drenat si bogat in substante minerale. Begonia creste foarte bine in turba amestecata cu mranita dar si in pamant de gradina (atentie la rame!). Se recomanda ca anual sa schimbati pamantul cu unul nou, sau macar cel de la suprafata. All good things come to those who wait Offline #3 2007-08-10 17:47:38
Re: Despre florimi-am luat si io prin vara 2 tuberculi d begonie..i-am pus km acu 2-3 sapt in pamant..si vad ca le mere bn,au frunzele ff mari,abia astept sa-mi infloreasca ...io ii ud km la 3 zile Sim y Offline #4 2008-12-16 17:45:12
Re: Despre florifetele, va cer ajutorul.. tre sa il ajut pe iubi pt un site pe care il face si am de scris ceva despre zodii si flori.. si despre libajul florilor. adica ce inseamna fiecare floare, gen galben gelozie... nush exact cum sa ma explic, dar cred ca ati inteles voi. eu am de scris in italiana dar daca are cineva ceva material in romana/engleza/franceza il traduc eu. multumesc anticipat cui va vrea sa ma ajute! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #5 2008-12-16 17:53:08Publicitateloading...
#6 2008-12-16 17:57:28
Re: Despre floriwow ce e aici... acu ma uit!! ms ms frumos! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #7 2011-08-21 17:03:39
Re: Despre floriSigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #8 2011-08-21 17:06:09
Re: Despre floriuite aici niste imagini cu galbenele, de pe google: http://www.google.ro/search?q=galbenele … mp;bih=665 Offline #9 2011-08-21 17:07:09
Re: Despre floriCred ca sunt doar niste flori galbenele...galbenelele sunt mai dese din cate-mi amintesc eu Offline #10 2011-08-21 17:07:27
Re: Despre floricamy, uitandu-ma la poze... as zice ca sunt doar niste flori galbene sunt cam mici sa fie galbenele si cu mai putin petale Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2011-08-21 17:24:12
Re: Despre florisunt mai multe varietati de galbenele, asa ale tale aduc parca cu astea http://remedii.net/wp-content/uploads/2 … turist.jpg , dar oricum galbenelele au un miros specific pe care daca il cunosti ai putea sa iti dai seama daca sunt sau nu galbenele sau doar flori galbene Offline #13 2011-08-21 17:35:39
Re: Despre floriasta nici nu au miros sunt si micute,, cat o moneda de 50 de bani, maxim. asa ca tind sa cred ca sunt pur decor Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #14 2011-08-21 17:48:04
Re: Despre flori
nuuu galbenelele au un miros specific, stiu asta de la bunica mea care le cultiva . Cat despre dimensiuni am vazut ca nu sunt toate de aceeasi dimensiune, mai sunt si plante care ramana mai mici . Offline #15 2011-08-21 17:59:38
Re: Despre floriEu zic ca sunt galbenele. Frunzele cum aratau? Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-08-21 18:01:31) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2011-08-21 19:56:52
Re: Despre flori
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #17 2011-08-21 20:16:53
Re: Despre floritoriana nu e kalanchoe? Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-21 20:17:19) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2011-08-21 20:35:40
Re: Despre floriCred ca da, am cautat si pe net dupa numele pe care l-ai scris. Ce nume ciudat are! Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #19 2012-07-03 13:09:43
Re: Despre floriaveti idee daca pot sa fac ceva sau daca gresesc cu ceva de-mi apare mucegai in pamant? m-am straduit sa nu pun prea multa apa, dar a aparut oricum. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|