homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema legata de epilatul inghinal

#1 2007-08-10 15:00:57

mihaela80
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-17

O problema legata de epilatul inghinal

Am si eu o problema si as vrea sa-mi rapsundeti daca se poate, va rog. Ma epilez inghinal cu aparat epilator si pana acum nu am avut niciun fel de problema dar de vreo 3-4 saptamani am obs ca aveam un fir de par in piele si nu se vedea ca sa-l pot scoate, astfel incat nu am umblat la el. La un moment dat am simtit ca incepe sa ma doara si se simte ca un bob de mazare acolo, am stors si a iesit ceva puroi, dupa care sange, crezand ca asta a fost tot. Acum este cat un bob de piper, problema este ca nu stiu ce sa fac sau unde sa ma duc. Poate a mai trecut cineva prin asa ceva. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Va multumesc anticipat!

#2 2007-08-10 15:02:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: O problema legata de epilatul inghinal

cred ca ai avut un fir de par crescut sub piele si se infecta se mai intampla totusi eu zic sa nu il mai storci iar daca te deranjeaza sa dai o fuga la doctor de familie sau dermatolog eu aici as merge smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-08-10 15:13:45

mihaela80
Full member

Multumesc pentru raspuns.  M-am gandit ca trebuie sa ma duc la un dermatolog sau la un chirurg sa ma incizeze sau ma gandesc prea departe?

#4 2007-08-10 15:14:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu stiu daca o sa fie nevoie de incizie da o vizita la medic nu strica sa vezi ce si cum ca sa nu se infecteze mai tare poate nu o sa fie nevoie de incizie. smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-08-10 15:18:15

mihaela80
Full member

Sper sa nu fie nevoie de incizie smile  daca se vedea firul de par il scoteam eu wink

Publicitate

loading...

#6 2007-08-10 15:20:31

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

si eu am facut de-a fire sub piele de la blestematu de epilator , si la fel   se intareau , pt ca   firul ramas sub piele se infecta si    apoi se facea ca si la tine , o bobita.  eu sterilizam un ac si scoteam firul de par  , care intre timp avea dimensiuni  considerabile. nu e neaparat un sfat , poate mai rau faci daca ma asculti ,  insa eu asa am scapat de nenumarate ori.
nici la mine nu se vedea da  "scotoceam eu un pic" pana iesea.

Ultima oara a fost editat de silly_duck (2007-08-10 15:21:28)

All good things come to those who wait

#7 2007-08-10 15:40:46

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

si eu am patit-o, a trebuit sa-l storc de mai multe ori, a iesit puroi si sange, dupa care a trecut, intr-un final... nu cred ca e nevoie chiar de doctor, mai bine procedezi cum a zis si silly_duck wink

Just like a tattoo
I'll always have you...

#8 2007-08-10 15:53:50

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

Da  fuguta la primul salon de cosmetica...cand ma faceam cu epilatorul aveam acelesi probleme, aum ma fac cu ceara de unica folosinta iar cosmeticiana e mult mai priceputa sa-mi scoata firele de par crescute sub piele..nu stiu cum apasa ca la ea ies intotdeauna si nu ma doare la fel ..

#9 2007-08-10 16:11:45

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu astept sa iasa ele cat de cat, si atunci le storc. nu le scot cu acu k nu prea suport acele. iar cand mi s-a intamplat sa fie mai intauntru si sa se faca mare il storceam pana iesea (desi ma durea cam rau)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#10 2007-08-10 18:59:05

persifona
Vizitator

Si eu am aceeasi problema, da la mine e maricel si e de mult timp asa. Nu mai am ce sa storc la el, am tot stors si degaba. Tot asa a ramas si nici gand de fir, am incercat si cu acu si nimic. Si mai nasol e ca pe mine ma doare rau daca ating acolo, e exact pe linia chilotului asa.

#11 2007-08-14 11:12:02

mihaela80
Full member

asa e si la mine, tot pe linia chilotului si obs ca tot mai iese putin puroi cand storc si ma cam enerveaza, nici cu acul nu pot umbla pentru ca nu se vede niciun pic firul de par la suprafata ca sa-l pot scoate

#12 2007-08-14 12:08:14

persifona
Vizitator

Eu i-am dat acum cu niste crema de galbenele. Nu s-a schimbat prea mult situatia, tot urat se vede pata aia acolo, dar macar nu ma mai doare cand ating.

#13 2007-08-14 12:13:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

recomand prisnit ud(adica o bucatica de tifon sau de vata udata cu apa si pusa acolo)...trage colectia aceea care va antrena si firul de par....fireste e nevoie sa inlocuim de vreo citeva ori vata aia, sau sa o mai udam din vreme in vreme.
Nu crema de galbenele! risti sa inchizi pielea peste colectia purulenta si ea sa sape in interior!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#14 2007-08-14 12:19:29

persifona
Vizitator

Bine ca mi-ati zis neutral O sa pun, poate reusesc ceva. Am mai incercat sa pun (sa nu radeti) ceapa fiarta, ca cel putin pentru cosurile alea de apar sub pielea, mergea. Pentru asta n-a avut niciun efect. sad

#15 2007-08-14 12:22:58

Al Pacino
Administrator

prisnit ud! probat de mine

#16 2007-08-14 12:25:32

persifona
Vizitator

O sa incerc si va tin la curent. Mie mi-e sa nu ajung la incizie sad
Multumesc mult.

Ultima oara a fost editat de persifona (2007-08-14 12:25:44)

#17 2007-08-14 12:27:28

Al Pacino
Administrator

asa mi-a fost si mie...si eram si la mare! s-a rezolvat cu prisnit ud...a durat vreo 2 zile dar s-a rezolvat

#18 2007-08-14 13:44:37

mihaela80
Full member

Multumesc pt pont si o sa incerc. Sper sa si mearga smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.