|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu si eu...#1 2007-08-10 16:17:22
Vreau sa aflu si eu...Nu am fost niciodata la ginecolog desi am 22 de ani!!! Problema e ca imi e foarte frica de doctori si nu stiu ce imi face acolo... As vrea sa imi fac si eu Papanicolau si alte teste, dar nu stiu...este dureros? sper sa nu radeti de naivitatea mea si sa imi dati un sfat folositor. Offline #2 2007-08-10 16:30:57
Re: Vreau sa aflu si eu...in primul rand eu zic sa te linistesti nu se intampla nimic! "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #3 2007-08-10 16:39:09
Re: Vreau sa aflu si eu...De durut nu are de ce sa te doara, eventual, cum a spus si fiammetta, o sa simti un usor disconfort. Important este sa fii relaxata si sa te gandesti ca totul este spre binele tau . No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #4 2007-08-10 16:39:24
Re: Vreau sa aflu si eu...Nu am cu cine sa ma duc, pot sa merg impreuna cu prietenul meu, am foarte mare incredere in el, de fapt e singurul om cu care m-as duce la ginecolog!! Dar nu stiu nici un cabinet, nu imi vine sa ma duc asa la risc, ca si asa imi e frica, si in plus as prefera sa fie femeie, si sa nu fie dinaia cu "hai, cracii-n sus", etc, pt ca nu vreau sa imi sara dracii sa ma mai si cert cu ea acolo . Vreau sa fie servicii bune, chiar daca e mai scump putin. Am auzit ca la cabinetele studentesti se poarta foarte urat cu tine, si consider ca nu au dreptul. Daca stie cineva un cabinet bun in Bucuresti, va rog sa imi ziceti si mie. Merci mult, va pup! Offline #5 2007-08-10 16:51:21
Re: Vreau sa aflu si eu...Uite aici s-au mai dat nume de doctori buni http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-10 16:54:40
Re: Vreau sa aflu si eu...dupa cum ti-am spus si eu sunt in cautare de un doc bun, de ex am citit numai lucruri de bine despre d-na doc Silvia Niculescu de la fetele de pe forum care au apelat deja la dansa, cred ca si eu tot la dansa o sa ma duc cand o sa imi fac curaj si timp "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #7 2007-08-10 16:57:06
Re: Vreau sa aflu si eu...Am citit pe un forum... din pacate nu mai retin unde.... posturi din partea unor persoane tratate destul de urat la marie stopes..... nu stiu ce sa cred, daca au fost numai carcotase sau e adevarat. parerile pro si contra se impart cam 50 50 % Offline #8 2007-08-10 17:01:26
Re: Vreau sa aflu si eu...am citit pe site explicatii despre cum se face un control!!! cum sa imi bage 2 degete in vagin????? pe mine daca nu sunt foarte relaxata ma doare si contactul sexual de ma prapadesc!!!! Offline #9 2007-08-10 17:12:17
Re: Vreau sa aflu si eu...Inapinguina cand mai vrei sa adaugi ceva la un mesaj dai clic pe butonul din dreapta sus Editeaza, intre Sterge si Citeaza sa nu iei warn "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #10 2007-08-10 17:16:31
Re: Vreau sa aflu si eu...de vreo .... 1 an?! nu am mare experienta... si mi-ar fi de mare ajutor niste sfaturi cu sexul asta... nu trebuie decat sa aflu o clinica buna si mai ales... sa imi fac curaj!!! Offline #11 2007-08-10 17:22:25
Re: Vreau sa aflu si eu...atunci curaj "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #12 2007-08-11 16:18:00
Re: Vreau sa aflu si eu...mergi la doamna silvia niculescu. nu am auzit pe nimeni sa se planga de dansa. Nobody home Offline #13 2007-08-13 01:46:40
Re: Vreau sa aflu si eu...pe doamna silvia la ce clinica o gasesc? imi puteti da o adresa exacta? multumesc mult pt sfaturi! Offline #14 2007-08-13 07:39:43
Re: Vreau sa aflu si eu...o gasesti la Maria Stopes este o doamna foarte draguta eu merg la dansa si este ok .dar vezi ca trebuie sa iti faci programare din timp ca este foarte ocupata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-08-20 18:00:17
Re: Vreau sa aflu si eu...buna Offline #16 2007-08-20 18:04:30
Re: Vreau sa aflu si eu...cu 48 de ore inainte de recoltare nu tb sa ai contact sexual #17 2007-08-20 21:13:20
Re: Vreau sa aflu si eu...mersi andrutza Offline #18 2007-08-21 16:50:57
Re: Vreau sa aflu si eu...Inapinguina, daca ai nevoie de sfaturi cu sexul asta, mai bine mergi la un medic de planning decit la ginecolog(mult mai bine)...mai departe, alea 2 degete pe care ti le baga in vagin inclin eu sa cred ca sunt mai subtiri decit penisul partenerului tau.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-08-22 18:33:27
Re: Vreau sa aflu si eu...as vrea tare mult sa imi raspunda si dna doctor.eu sunt virgina dar prietenul meu a zis sa facem petting in zona vaginului.eram in a treia zi de menstruatie de obicei tine 4 si il am in intervalul 25-35 zile. a ejaculat in afara si vreau sa stiu daca exista riscul sa fi ramas insarcinata? l-am batut la cap si zice ca s-a retras la timp si dupa aia a ejaculat dar am citit ca si lichidul care se scurge din penisul in erectie contine ceva sperma.e posibil sa am ovulatie in perioada asta ca pe net gasesti ca exista exceptii de astea.eu eram virgina oare daca am facut petting in zona vaginului mai sunt?nu m a durut deloc. si ciudat e ca de obicei aveam ciclu abundent dar acum a fost foarte putin.ce inseamna asta?mi-e frica.a fost acum 2 zile.numai eu ca voiam sa fiu virgina si acum... iubind dincolo de moarte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|