|
Nu esti logat.
Analize de la minister#1 2007-08-10 22:25:31
analize de la ministeram postat acest subiect findca trebuie sa imi vina fisa acea de la minister si nus cum trebuie procedat alti zic ca toata luna in care te-ai nascut poti sa faci altii in ziua in care te-ai nascut.......a si mai am o intrebare asta pt fetele carora le-a venit fisa e trecut acolo si control ginecologic ? plzz raspuns Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2007-08-10 22:26:12) Offline #2 2007-08-10 22:28:57
Re: analize de la ministerdeci sa raspunda cinevaaa maine va fi prea tarziu. maine nu o sa mai fiu. Offline #3 2007-08-10 22:29:31#4 2007-08-10 22:32:25
Re: analize de la ministerSi-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2007-08-10 22:33:47
Re: analize de la ministermie mi-a venit un cupon la cutia postala. cica sunt gratuite analizele astea, dar asa cum bne am auzit l tv sunt aceleasi analize care erau si inainte, nu includ pt tbc, btsuri, hiv etc. astea-s cu plata. mie una my se pare o mare aberatie.dk vroiai sa faca un bine populatiei puteau sa le puna si pe cele de mai sus da deh...prea multi money.cred ca vb de acelasi lucru. din cate stiu, si am citit pe scrisorica din plic, erau acolo niste chestii in care se spunea ca medicul de fam. decide ce fel de analize trebuie facute, acu dk e trecut si controlul gineco nushu... nu cred. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-10 22:36:28#7 2007-08-10 22:52:48
Re: analize de la ministerapropo de analize... stie cineva ce e acela "colaps venos"? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-08-10 22:54:27
Re: analize de la ministerde frica s-au ascuns Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2007-08-10 22:56:17
Re: analize de la ministerda, mi-a fugit tot sangele in picioare... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #10 2007-08-10 23:48:02
Re: analize de la ministerPt tineri sunt 4 analize gratuite,atat,doar la varstnici dau mai multe.Ai analiza la urina,glicemia si inca 2,nu-mi vin in minte acum.Trebuie sa le faci in luna in care te-ai nascut. Offline #11 2007-08-10 23:54:26
Re: analize de la ministermie doc d fam mi-a zis cnd imi vine cuponul atunci s sun la policlinica si s-mi zik knd s vin. nu e obligatoriu luna asa mi-a zis, am intrebat eu " daca trece luna iulie mai sunt valabile? " si mi-a zis k da. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #12 2007-08-11 00:03:26
Re: analize de la ministerde la medicul de familie se poate lua trimitere pentru consult la ginecologie (bine si la altele) in orice luna, nu stiu daca sunt incluse si analize in trimiterile astea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #13 2007-08-11 02:36:40
Re: analize de la minister
si eu am problema asta, abia se poate depista vreo vena sa poata sa-mi ia sange cand e nevoie. groaaaaznic! nici nu mai vreu sa ma gandesc. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|