|
Nu esti logat.
Medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalele-2#20 2006-08-13 13:50:28
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleFetelor..stiti cumva dak Herbolax interactioneaza k antibebe?E pe baza de plante..insa doc mi l-a recomandat de mult timp,inainte sa iau antibebe. Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #21 2006-08-13 13:59:08
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalele"Combinatia de senna si pudra de fructe [...] Nobody home Offline #22 2006-08-13 15:32:57
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelenu scrie nik pe ele..pt k nici nu am primit prospect( mi le-au dat gratuit aia de la planning) . Doctoressa a venit din concediu? Mi-ar placea sa-si dea si ea veridictul Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #23 2006-08-13 15:35:41
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleledoctoressa s-a intors (yupeeeeeeeeeeee), dar azi e duminica. Nobody home Offline #24 2006-08-13 17:28:20
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleA..da..asa e..e duminica . Uitasem k pot sa aflu de pe net..tkx again Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline Publicitateloading...
#25 2006-08-13 17:33:25
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleAm cautat prospectul la Marvelon si zice asa: Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #26 2006-08-13 18:19:09
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleEu am auzit de la medicul meu ginecolog ca pana si o aspirina poate diminua efectul de protectie a pilulelor, iar antibioticele chiar trebuie suplimentate cu protectie suplimentara inca o saptamana de la terminarea tratamentului.. E adevarat? Pe mine m-a durut gatul zilele astea foarte tare si fiind in perioada de 7 zile de pauza, m-am temut sa iau antibiotic. am luat insa oropivalone o pastiluta, care am auzit ulterior ca ar avea putin antibiotic. Am facut si sex perioada aceasta. E vreo problema? Merci Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #27 2006-08-13 18:40:33
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleintr-adevar sunt f periculoase antibioticele pt antibebe. Pt antibiotice iti tre' protectie pe parcursul tratamentului + ink 7 zile dupa ce-l termini. Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #28 2006-08-14 09:04:16
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleDoctoressa..astept si parerea ta in leg k Herbolax..dak interactioneaza in vreun fel k antibebe(eu iau Marvelon) si dak nu..pot sa iau pastila de herbolax o data k antibebele,seara? Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #29 2006-08-14 13:48:20
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelepossesiv, cica extractul de sunatoare scade efectul contraceptivelor....asadar, eu personal as avea grija cu Herbolax-ul ala....e musai sa-l iei? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2006-08-14 14:27:26
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelepresupun ca in cantitati mari scade efectul contraceptivelor...adik daca bei o cana odata la 3 saptamani..are ceva...ca eu am avut varsaturi de la antibebe....si ca sa ma linistesc am baut cate o cana de ceai de sunatoare... Offline #31 2006-08-14 14:54:26
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleNu, o cana de ceai la citeva saptamini nu are nimik...zilnic insa, mai ales concentrat de sunatoare(nu ceai, care e mai diluat)....se pare ca ar avea. Sfatul meu e sa nu risti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2006-08-14 22:04:21
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleHm..cam nasol. Chestia e k am problema k constipatia..si asta era singuru' medicament k care ma faceam bine. Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #33 2006-08-15 12:01:52
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelefetele am si yo o nelamurire am inceput sa i-au lecitina pt k am de dat un examen si in acelasi timp i-au si antibebe din cate stiam yo nu are nici o treaba una cu alta .. dar o prietena zice k ar putea avea .. nu stiu ce sa mai cred .. Offline #34 2006-08-15 13:04:48
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleNu are, stii corect....nu-ti fa probleme Lolikita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2006-08-15 16:27:55
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleBilicol,maalox,aulin,tantum verde,algocalmin, paracetamol interactioneaza cu Laurina ? Doar astea le iau eu ...in rest nici o pastila Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #36 2006-08-16 11:18:58
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleBuna ziua! As avea si eu o intrebare privitoare la medicamente care diminueaza sau nu efectul anticonceptionaleleor. Eu momentan iau anticonceptionale Karissa si fac tratament cu Mycosyst si ovule Klion-D 100. M-am uitat pe prospect si este adevarat ca nu sunt antibiotice, insa as vrea totsi sa stiu daca este nevoie de protectie suplimentara dupa ce termin tratamentul sau nu. Va multumesc foarte mult! Offline #37 2006-08-16 12:01:37
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleRaspunsul, atit pentru ancaaa cit si pentru narumi este NU Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #38 2006-08-16 12:39:55
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleMultumesc mult, doctoressa! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|