|
Nu esti logat.
Medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalele-26#476 2007-11-25 14:45:04
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelela asta ma gandec si eu ca are efect local dar trebuie sa imi dau cu el intre 5 si 7 zile si imi e cam asa....... foarte sigura pe mine nu sunt ca nu interactioneaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #477 2007-11-25 21:23:05
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelece ziceti? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #478 2007-11-25 21:36:45
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleS-a mai discutat si s-a spus ca medicamentele care se administreaza extern (spray sau picaturi nazale sau in ochi, unguente de orice fel si pe orice zona) nu interasctioneaza cu AC. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #479 2007-11-25 21:37:21
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleeu zic ca n are treaba...dar decat sa fi stresata (si vei fi chiar daca nu interactioneaza ) mai bine te protejezi suplimentar...pt linistea ta... happy with him...inlove with him... Offline #480 2007-11-26 11:05:39
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelefetelor vreau sa incep sa beau un ceai pt digestie si nu stiu daca plantele din care este facut interactioneaza cu antibebe, ce ziceti de:fructe de anason,fructe de fenicul,menta, frunze de rozmarin,busuioc,radacina de lemn dulce, radacina de cicoare. interactioneaza vreuna? Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline Publicitateloading...
#481 2007-11-26 11:07:56
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelenu interactioneaza.ceai din acela beau si eu,si sunt f atenta sa vad dc are sunatoare Mamica de 2 pui scumpi Offline #482 2007-11-26 11:13:33
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelems mult de sunatoare stiam si eu dar am vrut sa fiu sigura. (offtopic e bun ceaiul?) Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #483 2007-11-26 11:19:07
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelemi l-a dat medicul impreuna cu niste pastile pt balonare...cred ca pastilele alea si-au facut efectul,ceaiul prea putin.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #484 2007-11-26 11:21:13
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleok, ms Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #485 2007-11-26 11:22:20
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelecu pl Mamica de 2 pui scumpi Offline #486 2007-11-26 16:30:40
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalele
ms. fetelor de raspuns am vb. cu doctoressa,nu interactioneaza sigur VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #487 2007-11-30 23:47:03
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleTinctura de anghinare, extractul natural din catina alba, aloe si spirulina, siropul numit si "vedere perfecta" ce contine vit.A, luteina, zeaxanthin, lycopene, beta-caroten, nectar organic de agave, morcovi, bilberry si blueberry, nu scad efectul AC, nu-i asa? Si nici comprimatele masticabile Antigast forte cu calciu si magneziu, corect? Offline #488 2007-12-01 01:07:18
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleacele medicamente nu interactioneaza...si poti consuma lamai si portocale dar eu greful l as scoate din ecuatie...pt ca se stie ca scade efectul nu se stie sincer in ce cantitati si nu cred ca ai vrea sa afli pe pielea ta... happy with him...inlove with him... Offline #489 2007-12-01 08:49:33
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleMultumesc mult Crys_ty_na pentru raspuns. Voi scoate greful din ecuatie . Offline #490 2007-12-01 09:55:17
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelefetelor eu am auzit ca grefa scade efectul la mai multe medicamente si chiar consumate in cantitati mici...una doua grefe e de ajuns pentru a scadea efectul..nu mai stiu unde am citit dar cand gasesc articolul respectiv vi-l arat N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #491 2007-12-01 10:27:13
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleeu am inteles ca in cantitati mari scade efectul it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #492 2007-12-01 11:34:24
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleda...a fost un articol care a fost pus si aici pe forum mi se pare...nu mai stiu de care dintre fete... happy with him...inlove with him... Offline #493 2007-12-02 11:00:29
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleam citit undeva pe net dar nu mai gasesc...spunea ca nici pentru ficat nu e bun si ca taie efectul la tratamentul pentru hepatita si la mai multe medicamente printre care si ac...acolo zicea ca e de ajuns si o grefa doua sa reduca efectul altor tratamente...acum nu stiu ce sa zic referitor la cantitate dar cel mai bine e sa le evitam N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #494 2007-12-02 13:44:34
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleseptolete nu scade efectul? sunt pastilute de supt pt. gat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|