|
Nu esti logat.
Medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalele
#1 2006-07-14 09:05:38
medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelecele care va pricepeti,nu vreti sa scrieti aici niste denumiri,niste exemple de astfel de medicamente?ca atunci cand are omu' o pb sa vin adirect la lista,sa nu mai popsteze prin alte parti?! A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #2 2006-07-17 15:40:54
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleeakarina, e al naibii de complicat....insa daca ne uitam pe prospect, la inceputul lui, este scris cite ceva despre medicamentul cu pricina, cum ar fi grupa farmacologica din care face parte.....si asta ne ajuta sa aflam daca sunt din grupele enumerate de alexia mai sus( cu amendamentul ca laxativele nu scad efectul pastilelor contraceptive insa scaunele foarte dese pe care le pot provoca ele, da.Asadar, daca esti foarte constipata, poti lua laxative fara teama, este necesar sa avem si scaun din cind in cind) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-07-18 08:59:07
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelein urma analizelor mi-a iesit nivelul prolactinei un pic mai ridicat decat normal si mi s-a dat sa iau Mastodynon timp de 3 luni. as vrea sa stiu daca scade efectul contraceptivelor (din ce am citit pe prospect nu ar reiesi asta, dar mai bine sa fiu sigura! Ultima oara a fost editat de marmota (2006-07-18 10:17:50) How good it is to live, even at the worst! Offline #4 2006-07-18 11:52:35
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelemarmota, stai linistita, Mastodynon nu scade efectul contraceptivelor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-07-18 12:13:22
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelems mult pt raspuns, doctoressa How good it is to live, even at the worst! Offline Publicitateloading...
#6 2006-07-19 20:41:49Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleAm si eu o intrebare:Extraveral-ul interactioneaza in vreun fel cu anticonceptionalele? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2006-07-20 19:51:13Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleMerci mult...aproape k am avut un atac de panica atunci knd am vazut lista de mai sus cu diazepam, distonocalm, etc. Oricum, nici pe prospecte nu se specifica clar k tre sa iei tratament k sa interactioneze in vreun fel cu anticonceptionalele Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2006-07-20 20:37:18
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleCa tot veni vorba de barbiturice... Eu iau zilnic cate o pastiluta de Antistress din plante (passiflora, ginseng si catina). Doza de tratament e de la 3 pastile/zi in sus... Nu iau atatea, doar una/zi. CREDETI CA AR PUTEA SCADEA EFECTUL CONTRACEPTIVELOR??? Pana acum nu mi s-a intamplat, dar... Doamne, fereste! Spuneti-mi va rog! Ultima oara a fost editat de Laurik (2006-07-20 21:45:11) Offline #9 2006-07-21 13:50:46
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleLaurik, stai calma, nu interactioneaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-07-21 16:01:29
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleMultumesc mult, doctoressa. Dar fara antistress cred k as musca pe cineva de asta voiam neaparat sa stiu. Va pup Offline #11 2006-07-21 16:34:12
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelecu drag Laurik Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-07-24 10:28:36
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleDaca folosesc nolicin sau doxiciclina, cat timp dupa ce inchei tratamentul cu asa ceva trebuie sa ma protejez suplimentar? mentionez ca folosesc mercilon. multumesc Offline #13 2006-07-24 10:43:34
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleManu ai nevoie de protectie suplimentara pe toata perioada tratamentului si inca 7 zile dupa terminarea acestuia. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #14 2006-07-24 15:35:01
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelemultumesc mult. Offline #15 2006-08-03 11:48:19
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelefete, stie cineva daca neoxazolul este antibiotic? pe el zice doar ceva cu sulfo-nu-stiu-cum. Nobody home Offline #16 2006-08-03 13:28:15
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelek. mercic, alexia. atat vroiam sa aflu. sunt fan neoxazol. m-a scapat de niste momente naspa rau. Nobody home Offline #17 2006-08-05 23:42:45Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleFetele iar va deranjez...luni m-am intors de la mare...acolo datorita brizei m-am trezit cu nijte dureri de cap groaznice...asa ca am luat in fiecare zi (timp d 5 zile) o pastila de antinevralgic. Eram in a doua saptamana de anticonceptionale. Astazi am luat ultima pastila din folie. Credeti k e vreo p;roblema?(scuze dak intrebarea mea e stupida).Si inca ceva...pastilele le-am luat cam dezordonat...cu jumatate d ora ma devremea, cu jumatate mai tarziu.... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #18 2006-08-06 00:04:09
Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionaleleantinevralgicul nu este antibiotic asa nu ai de ce sa iti faci griji,cat despre pastile trebuie luate la aproximativ aceeasi ora asa ca le-ai luat bine,dar pe viitor incearca sa le iei la timp nu de alta dar sa nu cumva sa uiti si sa faci vreo gresala Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #19 2006-08-06 00:07:59Re: medicamente care intereactioneaza cu anticonceptionalelems mult...niciodata n-am facut o intarziere mai mare de 4 ore sa zik...sper sa fie ok Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|