|
Nu esti logat.
Fericitelor..bucurati'va de ce aveti..-3#39 2007-08-14 18:52:38
Re: fericitelor..bucurati'va de ce aveti..foloseste absorbante nu ob-uri daca ai probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2007-08-14 19:02:16
Re: fericitelor..bucurati'va de ce aveti..absorbante nu pot folosi pentru ca mi se irita fundul rau de tot. ma umplu de bubite..n'am de ales ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #41 2007-08-14 19:44:37
Re: fericitelor..bucurati'va de ce aveti..
nicolle_rox24...dar e un Id alternativ, nu intru foarte des.... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-08-14 19:45:23) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #42 2007-08-15 20:48:43
Re: fericitelor..bucurati'va de ce aveti..
ce adevarat ai spus. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2007-08-15 20:49:56) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|