homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fericitelor..bucurati'va de ce aveti..

#1 2007-08-12 00:51:16

irina99
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-03-03

fericitelor..bucurati'va de ce aveti..

nu stiu cat de mult ma va ajuta sa scriu aici lururile pe care le voi scrie..probabil nu ma va ajuta deloc..pentru ca durerea si usturimea sunt mult mai puternice decat mine de la o vreme. ma termina atat fizic, cat si psihic. mai mult psihic de fapt, fizic nu mai au cum din moment ce nu am mai facut sex de vreo 2 luni. de aproape 2 ani jumate, chiar 3 am usturimi, nici eu nu mai stiu cat a trecut. acum insa e si usturime si e si durere si ambele ingrozitoare. si varful degetului daca il bag simt cum ma ia usor usor  durerea. e ca si cum as avea o rana deschisa. daca nu ii fac nimic, daca nu ating, nici ea nu ma supara. ultima oara cand am incercat sa fac sex am simtit ca nu mai am aer cand a intrat. parca m'ar fi fulgerat si m'ar fi despicat in doua. nici nu am avut putere sa zic ceva, sa tip, ceva, orice.. am avut noroc ca el si'a dat seama, ca ma cunoaste si e fosrte atent..
de cand am facut tratamentul pentru condiloame ma ustura mult mai rau. am avut si candida iar doctotrii mi'au zis ca nu isi explica ce am, de ce ma ustura. am ajuns la capatul puterilor. am din ce in ce mai des momente in care ma lasa nervii, imi pierd toate sperantele si plang ore in sir. dar acum asta e tot ce mi'a ramas..speranta..si e atat de fragila..la fel ca si mne acum..simt cum problema asta ma distruge. deja nu mai am la fel de multa incredere in mine si incepe sa imi fie teama si ca prietenul meu nu va mai rezista foarte mult asa..nici eu nu rezist. macar daca nu mi'ar placea, daca as fi genul de tipa care nua re niciodata chef...dar sunt exact opusul.sexul e o parte destul de importanta in viata mea si simt ca innebunesc. ma intreb mereu pentru ce am fost pedepsita asa..de ce tocmai asta..sunt o persoana chiar atat de rea incat sa mi se ia unul din cele mai importante aspecte ale vietii mele? am gresit atat de mult? sunt atatea persoane care pot sa faca sex si se afunda in rutina si ajung sa se plictiseasca si pun pariu ca daca ar trece prin ce trec eu si si'ar da seama ce pierd s'ar schimba total.
ma uit la mine si ma uit la ce am scris..sunt obsedata de sex? nu. doar ca niciodata in 3 ani si ceva de zile nu am reusit sa ma simt cu adevarat bine. pentru ca la inceput nu stiam cu ce se mananca si nu ma cunosteam, nu stiam ce imi place sau cum sa savurez sexul. si cand am inceput sa imi dau seama...bum! m'a lovit. nu am avut nici un orgasm dar deja am ajuns in faza in care asta nu ma mai intereseaza. vreau doar sa imi treaca, sa ma lase in pace, pentru ca simt cum incet incet ma invinge. va spun cu cea mai mare sinceritate ca si in momentul asta imi vine sa plang.
si cand vad doctorii cum ridica din umeri imi vine sa ma spanzur. nu la propriu..pur si simplu ma iau cu mainile de cap. nu le pasa absolut deloc. sunt platiti ca sa ma vindece si ei ridica din umeri.
dar deja am scris ditamai romanul.nu mai scriu gata.sper ca ati avut rabdare sa cititi tot. poate ma ajutati cu o incurajare, cu o vorba buna pentru ca eu nu mai pot...grater(((
nici nu cred ca am postat unde trebuie daca stau sa ma gandesc..asta trebuia pusa la diverse..cred.

Ultima oara a fost editat de irina99 (2007-08-12 00:53:47)

ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda?

#2 2007-08-12 02:39:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: fericitelor..bucurati'va de ce aveti..

pai la analize nu ti-a iesit nimic? doctorii nu au dat nici un indiciu nimic? spune aici cam ce ti-au spus k poate doctoressa sau cine a mai facut medicina isi da seama ce si cum. nu pot sa cred k nu se rezolva cu nimic. ai incercat toate formele de tratament? adica si naturist si ce o mai fi?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-08-12 08:33:32

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

trebuie sa existe o solutie..ai rabdare numai..si ai s`o gasesti

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#4 2007-08-12 10:49:00

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

e aiurea ce ti se intampla, dar eu zic sa nu te lasi doborata si sa incerci din nou sa cauti cauza problemei tale. pt mine, de exemplu, sexul nu e deloc important si cu toate astea imi pot da seama ce aiurea e sa vrei s-o faci si sa nu poti de durere.

#5 2007-08-12 11:02:45

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

irina, nu te lasa doborata! cred ca ai un prieten minunat, care e bland si atent cu tine (pt ca zici ca si-a dat seama ca te doare fara sa scoti un sunet)... e clar cat de mult te iubeste, e alaturi de tine si asta e important. TREBUIE sa existe o solutie pt tine, ca doar nu e boala incurabila! doar la alea au voie doctorii sa-ti spuna ca nu stiu ce sa-ti faca...
mergi la alti doctori, mergi la clinici particulare (ca astia de la stat de regula nu-si dau prea mult interesul...), nu renunta, nu ceda la aspectul asta al vietii tale, mai ales pt ca e important pt tine.
asteptam vesti smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

#6 2007-08-12 14:02:10

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

irinuto, incearca ovulele betadine..sau poate leai incercat..si eu am avut problema asta,ma ustura ingrozitor de rau..si cind introduceam ovulele ma ustura si mai tare, dar isi faceau efectul in cele din urma..dar cred ca daca vei merge la doctoressa pt o consultatie iti va fi mult mai bine..nu dispera..fii tare, o sa vina soarele si pe strada ta

mariah carey - bye bye

#7 2007-08-12 15:23:16

deadrose
Banat

sa fie pe fond nervos?

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#8 2007-08-12 15:50:43

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

se poate...ceva in genul ca poti sa nu ai nimic fizic, dar sa fie anumite chestii care te inhiba de care poate nici nu esti constient si drept urmare nu le poti controla.

#9 2007-08-12 17:09:21

deadrose
Banat

sau poate ai avut ceva din cauza caruia te durea si desi ti-a trecut ai ramas cu durerea? poate ar trebui sa mergi si la un psiholog daca nu ii dai de cap pe partea medicala, se zice k puterea creierului e mai mare decat orice

#10 2007-08-13 13:25:17

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

irina, ma gindesc la vaginism...crezi ca ar putea fi vorba despre asta? are rezolvare, sa stii

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2007-08-13 13:28:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

ce este vaginismul?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#12 2007-08-13 13:30:41

Al Pacino
Administrator

Vaginismul 

Vaginismul este o contractura spastica a musculaturii perineale, in principal a celei care inconjoara intrarea in vagin si a 1/3 inferioare a vaginului. Din cauza acestei contracturi vaginul devine dificil daca nu chiar imposibil de penetrat.

Printre cauzele vaginismului se afla:

- actul sexual dureros,

- infectiile vaginale repetate,

- traumatisme sexuale in antecedente(viol),

- nasteri laborioase dar si

- atitudinile negative fata de sex (context restrictiv religios, homosexualitate).

Tratamentul presupune in mod obligatoriu interventia medicului, dar in egala masura o buna comunicare intre parteneri (cooperarea sotului este absolut necesara)

Autor: Dr. Evelyn Cristescu

#13 2007-08-13 13:31:38

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

multumesc frumos pt. raspuns smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#14 2007-08-13 13:41:14

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

irina, eu sunt cam in aceeasi situatie ca tine. de fapt, ma regasesc aproape 100% in ce ai scris tu...eu inca mai sper ca odata ce imi voi trata infectiile de care nu mai scap, sa nu ma mai doara in halul asta...si e intr-adevar frustrant, cu toate tratamentele pe care le-am facut si nu au folosit la nimic, cu toti doctorii care la fel au ridicat din umeri si cu rabdarea mea si a sotului care a ajuns la o limita... Nici eu nu stiu cu ce am gresit, pentru ca am respectat toate regulile si am urmat toate sfaturile legate de o viata sexuala sanatoasa...si totusi nu ma bucur de ea.

doctoressa, cum se vindeca vaginismul - presupunand ca asta ar fi cauza? de exemplu, la mine, doar prin tratarea candidei si chlamydiei? simt ca incepe sa fie si o problema psihologica, din cauza anticiparii durerii...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-08-13 13:43:43)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#15 2007-08-13 14:10:47

Al Pacino
Administrator

pai e si o problema psihologica...e nevoie uneori de ajutor de specialitate

#16 2007-08-13 14:30:11

Soleil
Addicted member

problema psihologica intervine la mine in a respinge ideea de contact de frica durerii...Insa chiar cand trec peste asta si chiar ajung la contact, durerea este reala. Durerea o simt inca din faza de excitatie, odata cu lubrifierea vaginului simt o durere mare care imi taie orice chef... :-(

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#17 2007-08-13 14:46:04

Al Pacino
Administrator

nicolle_rox, crede-ma te rog, nici o infectie vaginala, oricit de veche ar fi ea nu determina dureri in faza de lubrifiere....
cind te speli in vagin te doare?

#18 2007-08-13 14:48:53

Soleil
Addicted member

de cele mai multe ori nu. doar uneori ustura la intrarea in vagin. si de fapt e aceeasi usturime pe care o simt la contact, doar ca atunci e mult mai mare.

pe mine ma sperie si ma deranjeaza gandul ca poate fi de la ceva grav, de care nu mai scap...de satisfactia mea sexuala a ajuns  nici sa nu mai imi pese, desi eram o persoana cu un libido normal...

Thé à la menthe hjarta

#19 2007-08-13 15:04:42

Al Pacino
Administrator

cred ca e timpul sa mergi la un psiholog...sincer.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.