homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pete de la deodorant-2

#20 2007-08-26 23:14:00

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

Re: pete de la deodorant

si eu mai folosesc deodorantul prietenului meu din cand in cand:P si mi se pare mult mai eficient... ma gandesc sa imi iau unul

#21 2007-08-26 23:33:46

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

ET a scris:

Deadrose, nu e ok sa folosesti deodorant in cantitati industriale. Am citit ca e cancerigen! Dupa epilare e indicat sa nu te dai cu antiperspirant timp de o ora pentru ca te predispune la cancer. Informatie gasita intamplator!

O colega de-a mamemi mele a facut noduli la subrat d ela deodorante din astea. cica sunt sanatoase deodorantele care te lasa sa transpiri, dar fac ca sa nu miroasa urat...si nu astea care impiedica transpiratia (care ar fi ceva normal)...si din cauza asta poti face nodule.
Oricum ar fi...eu tot stick-uri folosesc....nu suport sa transpir. Si eu cam tot ca Deadrose fac...ma dau in cantitati industriale ca sa fiu sigura ca nu traspir. smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#22 2007-08-27 01:12:22

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

si eu pana sa incerc dove silk dry am folosit de toate insa asta mi se pare ok nu mai transpir si nici nu mi s'a intamplat sa lase pete, cel mai bine te dai cu deo dupa ce te imbraci ca sa nu existe riscul sa te murdaresti cand iti iei bluza pe tine big_smile

Avem 1 an si 5 lunite

#23 2007-08-27 15:59:43

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

isa20 are miros dar destul de discret..oricum miroase a ubi si imi place sa miros ca el big_smile ...plus k ma dau si crema de corp si parfum..nu miros a barbat tongue

Ultima oara a fost editat de PN (2007-08-27 16:01:56)

bebe

#24 2009-09-09 12:44:28

Andrea-Tunde
Membru
Inregistrat: 2009-09-09

Eu folosesc numai gama Bourjois si imi lasa pete pe hainele negre.doresc sa precizesc ca folosesc deodorantul pentru haine negre(e acela cu flacon mov) si am problema cu toate hainele negre pe care le port...as vrea un remediu sa scot petele. smile

Publicitate

loading...

#25 2009-09-09 13:07:25

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

de obicei e bine sa le freci pe moment si se duc. incercati cu vanish sau este o chestie similara ariel. a luat mama si a zis ca e f bun.

eu am descoperit mai multe care la mine cel putin, nu lasa urme. nivea pure invisible, fa rice dry, dove cu castravete. repet, la mine astea, nu lasa urme.

#26 2009-09-09 16:16:52

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

mai bine le stergi imadiat cand ti s-au format petele.. mie mi se murdaresc mai mereu hainele si le sterg cu apa, cu un prosop ud ceva.. si nu mai am probeme!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#27 2009-09-09 16:57:39

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Fetelor, am avut problema asta ani de-a randul... Am aruncat o gramadaaa de bluzite frumoase doar pentru petele alea scarboase de la deodorant; bine eu si transpir foarte mult, pana la sfarsitul zilei era inevitabil sa nu ajung undeva sa ma spal pentur ca orice deodorant as fi folosit tot ajungeam sa miros a transpiratie neutral
De cateva luni folosesc de la Vichy: Deodorant anti-transpiratie (cel cu capacel vernil); e spray insa au si stik-uri si roll-on... si sunt bestiale!!! Mai scumpe, intr-adevar (asta pe care il folosesc eu e vreo 28-30 lei) insa in afara faptului ca am scapat de mirosul de transpiratie, am scapat si de hainele patate si stricate de alte deodorante... si mai miroase si sper tare big_smile prioetenele mele ma tot intreaba ce parfum mi-am mai luat, iar eu vara asta am folosit parfum doar seara in oras si la ocazii, in rest mi-e suficient mirosul de la deodorant hjarta! Nu ca le fac reclama, ca n-am nimic de castigat din asta lol, insa vi-l recomand din tot sufletul happy

Ultima oara a fost editat de annna (2009-09-09 16:59:05)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#28 2009-09-09 17:02:57

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Annna, de unde le iei, sa stiu sa ma duc direct la tinta... eu am trecut de cateva luni la ala de la dove cu castravete si e destul de ok, dar inca n-am gasit unul care sa imi placa 100%... asa ca-s foarte influentabila lol

#29 2009-09-09 20:02:14

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

am auzit ziele trcute la TV ca petele de parfum sau deodorant pot fi scoase cu glicerina calda  .

pc  pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.