homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa aman sau nu?

#1 2007-08-13 01:45:54

anckusha
Full member
Inregistrat: 2006-08-04

sa aman sau nu?

saptamana asta plec intr-o excursie la munte iar folia mea d antibebe e p terminate...as vrea sa aman ciclul macar cat dureaza excursia (o saptamana), dar vreau sa va intreb dak apare vreun efect negativ sau are loc vreo schimbare dak il aman o luna...mie imi vine la a4a pastilutza d pauza si-as vrea sa styu dak poate intervenii vreo schimbare sau poate aparea din nou spottingul?...ma gandesc k as putea sa aman menstruatia astfel incat sa-mi vina p a4a pastilutza si in aceeasi zii a lunii k d obicei...spuneti-mi va rog dak gresesc...

Ultima oara a fost editat de anckusha (2007-08-13 01:58:47)

#2 2007-08-13 02:40:48

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: sa aman sau nu?

din cate stiu este posibil sa apar spottingul in cazul in care amani, dar nu e obligatoriu
da cum iti vine la a 4a pastiluta? nu iti vine in timpul pauzei?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-08-13 07:56:37

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

de regula, cand amani, se pastreaza ziua de pauza in care iti venea de obicei... dar se schimba ziua lunii, normal, pt ca o decalezi. cat despre spotting... e posibil sa apara, eu una n-am patit niciodata. dar eu n-am avut nici in primele luni de antibb, asa ca... depinde de la organism la organism.

ps: deadrose, a zis a4a pastiluta de pauza wink

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-08-13 07:56:59)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-08-13 12:05:13

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

n-am vazut tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.