|
Nu esti logat.
Hipoglicemia#1 2007-08-13 13:37:48
hipoglicemiain urama unor analize mi-a iesit glicemia 75,valorile normale erau cuprinse intre 70 si 115.acum am si eu o intrebare cum se trateaza ca din cauza ei am probleme cand imi scade incep si transpir rece si vad intunecat ( simptome de lesin) ultima data am patit asta duminica de dimineata si dupa ce am mancat 2 tablete de ciocolata nu am mai avut nimic.intrebarea mea este daca pe langa statul in geanta dupa mine cu dulciuri mancat dimineata o lingurita de miere etc.mai pot sa fac si altceva? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-08-13 14:55:55
Re: hipoglicemiaun sfat va rog daca se poate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-13 15:00:34
Re: hipoglicemiace vrei sa tratezi, ca nu inteleg????Nu esti hipoglicemica, ai glicemia foarte buna. Probabil ca faci hipoglicemii pentru ca nu maninci regulat...nu ciocolata e solutia si nici mierea(mierea nici nu ajuta ca nu are glucoza)...solutia sunt mesele regulate si bine echilibrate in glucide...si daca vrei biscuiti dulci sau alte dulciuri fainoase in geanta, nu ciocolata! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-08-13 15:02:49
Re: hipoglicemiaok. multumesc frumos pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|