|
Nu esti logat.
Help me!!!#1 2007-08-13 16:40:05
help me!!!am si eu o intrebare..iau marvelon 28...si ar trebui sa imi vina pe 17..iar pe 15 plec la mare...pot sa fac ceva sa nu imi vina luna aceasta? am auzit ca daca nu mai fac pauza de 7 zile... si iau pastile mari in continuare... nu am menstruatie luna aceasta..e adevarat..e bine daca fac asa..???pls....ast rasp poop Offline #2 2007-08-13 16:42:16
Re: help me!!!e foarte adevarat si poti face asa linistita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-13 18:52:02
Re: help me!!!multumesc..dar am fost un pic nedumerita pt ca azi am fost la cabinet sa imi iau o folie si am cerut sfatul si doamnei de acolo si cu foarte mare usurinta imi radea in fata si spunea ca degeaba tot imi vine menstruatia si ea nu imi recomanda asa ceva... Offline #4 2007-08-14 12:54:00
Re: help me!!!daca ai incredere, mergi pe mina mea....ai sa vezi ca nu te invat de rau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|