|
Nu esti logat.
Cat de mult va cunosc parintii?#1 2007-08-13 20:09:08
cat de mult va cunosc parintii?intreb asta pt ca sunt si eu curioasa sa vad cum e de fapt: au stiut sa ne faca sa ne deschidem in fata lor si le putem spune orice sau au o mentalitate ata de diferita incat trebuie sa ne ascundem? ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #2 2007-08-13 20:12:36
Re: cat de mult va cunosc parintii?eu sunt mai apropiata de tata... dar nici cu el nu prea discut de ale mele... nu sunt genul de copil care sa se deschida in fata parintilor cu toate ca ei au incercat sa ma creasca asa. pur si simplu nu-mi place., prefer sa discut cu o prietena sau cu iubi, decat cu ei. mi se pare ca mi-ar invada viata, intimitatea... mama sufera mult din cauza asta, dar asa sunt eu... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-08-13 20:17:01
Re: cat de mult va cunosc parintii?si eu sunt destul de deschisa. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #4 2007-08-13 20:20:16
Re: cat de mult va cunosc parintii?eu nu prea vb cu ai mei despre lucruri de genu... foarte deschise...eu mi-s fi dorit dar le e rusine. cnd a fost babi la mine s vb cu ai mei s ma lase la munte mama a zis k ei ii e rusine s vb despre sex si atunci am trantit-o si eu: normal k parintelui ii e rusine si cnd se trezeste la usa cu fata gravida si atunci ii e mai rusine. nushu eu una as vb asa deschis cu ei..dar le e rusine lor. dar s-au dat pe brazda in ziua aceea cred ca am spus mai mult decat trebuia si am bucur. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #5 2007-08-13 20:22:45
Re: cat de mult va cunosc parintii?Nici ai mei nu stiu f multe despre mine, cu tata nu prea discut, pentru ca suntem amandoi la fel de incapatanati si de obicei ajungem sa ne cam certam, ca niciunul nu cedeaza. Nu e o atmosfera tensionata intre noi, dar nici nu ne spunem ce avem pe suflet. Mama, in principiu, este puntea de comunicare dintre noi 2. Publicitateloading...
#6 2007-08-13 20:30:45
Re: cat de mult va cunosc parintii?nu stiu mai nimik despre mine si as vrea sa vorbesc cu mama,mai ales in situatia in care sunt acum-nu stiu ce am infectie urinara sau vreo rana in vagin care sangereaza...as vrea sa-i vorbesc sa-i spun ce e cu mine da n-am cu cine.ar sari ca arsa daca afla ca ma culc cu prietenul meu...trebuie sa ma descurc singura cu banii si cu tit(bine ca ma mai ajuta si El,dar tot e fff greu) Offline #7 2007-08-13 20:31:09
Re: cat de mult va cunosc parintii?Ma inteleg perfect cu amandoi. Sint niste parinti super, cu suflet si minte tanara. Dumnezeu sa le dea sanatate! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #8 2007-08-13 20:33:41
Re: cat de mult va cunosc parintii?pe mine ai mei nu ma cunosc.mama zice ca pot sa vb. orice cu ia si asa este totul pana la sex daca ii zic ca nu mai sunt virgina face ca trenul pe linie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-08-13 20:49:08
Re: cat de mult va cunosc parintii?nu ma cunosc deloc....si simt ca nici nu pot vorbi cu ei...mama zice mereu sa ii spun ce am!nu pot Offline #10 2007-08-13 22:00:24
Re: cat de mult va cunosc parintii?_deea, te rog sa nu te mai framanti asa, hai incearca sa nu o iei pe partea aia nasoala! Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-14 00:34:16) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #11 2007-08-13 22:39:15
Re: cat de mult va cunosc parintii?Ai mei ma cunosc foarte bine si pot sa discut cu ei orice...cu amandoi.....bineinteles k cu mama mai mult. Dar pana azi nu am crezut de cuvinta sa le zic k mi-am inceput viata sexuala. Azi le-am zis si sa vedeti reactie: k e normal sa o fac, k suntem tineri si ne iubim si ne e bine impreuna.....k daca vreau sa mai raman la el peste noapte sau el la mine in weekenduri ei nu au nimik impotriva. Si le-am zis k oricum o fac cu cap sa nu vin cu burta la gura acasa. Si mi-a zis mama k daca raman gravida doamne fereste sa ii zic.....k ea nu e de acord cu avort mai ales la primu copil Si cica: si daca faci un copil....asta e il crestem......eu si cu mama lui ce pazim? You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #12 2007-08-13 22:54:23
Re: cat de mult va cunosc parintii?parintii mei cred ca ma cunosc dar in realitate nu stiu mai nimic despre mine. nu prea vb cu ei... mama imi zice ca ei pot sa ii spun orice, dar eu nu simt asta si ca atare nu ii spun nimic. foarte rar ii mai povestesc cate ceva, dar la mult timp dupa ce s-a intamplat chestia respectiva. asta e... oricum, in momentul asta imi e indiferent......... Offline #13 2007-08-14 00:51:33
Re: cat de mult va cunosc parintii?cu taicameo nu vb, in schimb vb cu maicamea vrute si nevrute. am avut si noi momentele noastre de cearta da acum suntem ok vb cu ea si de sex stie k practic dar nu ii dau detalii, in schimb ii mai explic cum e cu anticonceptionalele http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #14 2007-08-14 01:02:38
Re: cat de mult va cunosc parintii?uneori am impresia k nici nu vor sa ma cunoasca... 29+ Offline #15 2007-08-14 15:03:56
Re: cat de mult va cunosc parintii?mersi vdaiana....nuj ce sa zic...imi pare rau prin ce ai trecut...si stiu ca altii o duc mult mai greu ca mine sau au probleme mult mai mari...aseara imediat dupa discutia cu mama si cearta cu el..plansete etc...am intrat si am vaz topicu ..nu mam putut abtine...am momente in care nu resesc sa ma ridic deloc..sau ca cat ma straduiesc mai mutl cu atat ma afund... Offline #16 2007-08-14 22:47:25Re: cat de mult va cunosc parintii?Cu mama vorbesc absolut orice dar cu tata parca am ceva retzineri, ptr ca tata intotdeauna vrea sa stie fiecare detaliu si pe mine ma dispera faza asta, ca nu ii ajunge cat ii spun eu si ma mai interogheaza in plus. De faptul ca nu mai sunt virgina a aflat mai intai mama si la cateva zile si tata (ptr ca a avut mama geniala inspiratie sa il puna la curent) care a facut k trenu...si m-a si evitat vreo cateva saptamani...acum stie ca iau ac si a bazait el ceva la inceput dar s-a luat mama de el si i-a trecut. Si mie mi-a zis mama ca daca raman insarcinata in timpul facultatii sa nu cumva sa ma gandesc la avort, ca mi-l creste ea...dar oricum cat exista sfintele pastilutze nu o sa fie cazul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #17 2007-08-14 22:49:22
Re: cat de mult va cunosc parintii?mama ma cunoste binisor, tata deloc..oricum nu sunt genul care sa-i povesteasca totul mamei, dar cateodata ii spun detalii si situatii din relatia mea pt ca da sfaturi bune... Offline #18 2007-08-14 22:58:56
Re: cat de mult va cunosc parintii?nu vorbesc cu niciunul din ei mai nimic...tata e mai mereu plecat(desi cand e aici in tara ne intelegem super)iar mama e nebuna de'a dreptul...nu poti vb cu ea fara sa se isterizeze 6 ani de dragoste Offline #19 2007-08-14 23:09:03
Re: cat de mult va cunosc parintii?si ai mei sunt comunisti,nu pot sa vb cu ei despre sex.mi-a zis tata odata k sa-mi incep viata sexuala pe la 19-20 de ani(acum am 17) Ultima oara a fost editat de blue*girl (2007-08-14 23:09:27) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|