homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CUM SA IAU ANTICONCEPTIONALELE?

#1 2007-08-13 21:23:04

Anc@B
Membru
Inregistrat: 2007-08-13

CUM SA IAU ANTICONCEPTIONALELE?

Salutare...sunt noua pe aici...si cat ma bucur k v-am descoperit....am si eu nevoie de ajutor....
DECI...eu am mai luat anticonceptionale de la planing....MARVELON...totul a fost f bine...in timpul cat le-am luat....dar la um moment dat m-am hotarat sa fac acea pauza....si am facut-o...pana azi.....a trecut cam 1 an....acuma as vrea sa iau iar marvelon...Dar am uitat cum....nu mai stiu din ce zi....de cand pana cand.....adik am eu niste banuieli....si atat!Tin sa precizez k in tot acest timp ciclul mi s-a dereglat rau...cu intarzieri si de cate 2 saptamani....acuma as vrea sa iau iar...in speranta k mi se va regla...

astept
multumesc anticipat

#2 2007-08-13 21:45:13

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: CUM SA IAU ANTICONCEPTIONALELE?

in primul rand, zic eu ca ar fi bine sa te intorci la planning, sa mai discuti o data cu un dr, poate ti se potrivesc altele mai bine.
oricum, trebuie incepute fie in prima zi de menstruatie (caz in care esti protejata inca de la prima pastila), fie in alta zi a ciclului (asa trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile)

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-08-13 21:45:32)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2007-08-14 16:51:02

Anc@B
Membru
Inregistrat: 2007-08-13

Re: CUM SA IAU ANTICONCEPTIONALELE?

multumesc:*pusspusspuss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.