homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:)

#1 2007-08-13 21:23:23

Anuk
Membru
Inregistrat: 2007-08-12

:)

am si eu o problema  iau pilule marvelon 21 de o luna.. am terminat prima folie mi-a venit in pauza de 7 zile.. si trebuia sa incep sambata numai ca nu am luat.. si faza este ca am avut contact sexual  neprotejat in acea noapte.. nu am luat nici duminica.. deabia azi mi-am luat folia.. acum nu stiu cum sa le iau... iau pilula din ziua de luni de azi sau le iau si pe celelalte 2 adica sambata si duminica... cum sa le iau???... astept si eu raspuns..

#2 2007-08-13 21:39:20

persifona
Vizitator

Re: :)

Le iei de azi si te protejezi suplimentar timp de 7 zile. Totusi contactul de sambata seara e cam cu risc.. nu e de joaca cu pilule, ori le iei, ori nu le mai iei, lasa-te de complicatii de-astea.

#3 2007-08-13 21:41:32

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

prima folie te-a protejat fix pana in prima zi de menstruatie. deci contactul de sambata a fost neprotejat... e destul de riscant sad
acum, daca vrei sa incepi folia, trebuie protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile (7 zile). si o incepi normal, cate o pastila pe zi...
DAR sa mai asteptam pareri despre o eventuala sarcina, pt ca ai riscat ff mult sambata...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-08-13 21:48:30

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

depinde si de cat timp ia pastile.adevaru e k daca era o zi hai mai mergea dar totusi sambata, duminik.. hmm.. eu zik s te aprovizionezi pe viitor dinainte cu folia,eu una asa fac, asat ac sa nu las pana in ultima zi si sa uit.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#5 2007-08-14 01:18:21

Anuk
Membru
Inregistrat: 2007-08-12

pai stiu ca am riscat mult... dar sper sa nu fie nimic.. oricum o sa-mi iau un test de sarcina sa fiu sigura.. multumesc mult pt sfaturi...

Publicitate

loading...

#6 2007-08-14 08:28:20

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

testul de sarcina este concludent la o saptamana de intarziere a menstruatiei sau la 3 saptamani de la contactul cu pricina.deci de sambata cu pricina in 3 saptamani smile

#7 2007-08-14 12:39:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

avind in vedere ghidusia eu sper sa nu ramii gravida!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.