|
Nu esti logat.
Infertilitatea si anticonceptionalele-2#20 2007-08-15 11:03:57
Re: infertilitatea si anticonceptionaleleair, iti spun cu placere...logest si triquilar Offline #21 2007-08-15 15:22:49
Re: infertilitatea si anticonceptionaleleair, sfatul meu e sa pui intrebarile despre contraceptive la planning nu la ginecolog si sa nu faci pauze intre folii mai mari de 7 zile ca nu are nici un rost. In plus nu conteaza ce contraceptive iei/ai luat, din punct de vedere fertilitate situatia e aceeasi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-08-15 15:43:02
Re: infertilitatea si anticonceptionaleleva mutumesc mult anca_ si , sunteti tare dragutza....chiar ma bucur ca am dat de acest forum Offline #23 2007-08-15 15:50:17
Re: infertilitatea si anticonceptionalelesfatul meu e sa le incepi in prima zi a menstrei, ca sa nu mai ai nevoie de protectie suplimentara....eu ma ocup de planning, intr-adevar. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-08-22 14:13:45
Re: infertilitatea si anticonceptionaleleDoctoressa, am fost la doctor sangerarea dintre menstre inca dureaza, de 8 zile, mult mai putin dar exista, doctora m-a consultat si spunea ca se mai intampla si implica o serie de factori ce au provocat asta. Ai idee de ce nu s-a oprit...sau alte cauze...Mersi Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-22 17:01:50
Re: infertilitatea si anticonceptionaleledraga mea, cred ca vorbim despre reactivitatea organismului la pastile....eu am zis sa mergi luna viitoare eventual sa le schimbi nu sa iti spuna ca sunt o serie de factori...poate e o atrofie mare de endometru(nu am cum sa stiu, nu eu sunt medicul pe care l-ai consultat) insa cel mai adesea asta e cauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|