|
Nu esti logat.
Nu am luat pastila de a doua-zi#1 2007-08-14 09:35:08
nu am luat pastila de a doua-ziaseara am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu fara prezervativ si a ejaculat in mine... astazi m-am dus la farmacie sa imi cumpar pilula de a doua zi dar credeam ca este 150 de mii dar s-a facut 500:(( probl e ca nu am deocamdata....ce pot face? cum pot sa previn sa raman insarcinata??? Offline #2 2007-08-14 09:42:12
Re: nu am luat pastila de a doua-zierai in perioada fertila? inafar de postinor eu de altceva nu stiu .si cerei bani prietenului ca nu ai facut sex neprotejat singura !!!!! si pe viitor caciulita sau pastilute VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-14 09:43:58
Re: nu am luat pastila de a doua-zims mult....pai ciclul in mod normal ar fi trebuit sa imi vina intre 20 si 25 cam asa ceva....postinor cat costa?? Offline #4 2007-08-14 09:46:02
Re: nu am luat pastila de a doua-zinu stiu cat costa postinor dar sus parca scriai ca sunt 500 de mii.ca sa calculezi perioada fertila ai nevoie de cel mai lun si scurt ciclu din ultimele 6 luni.totusi daca e nevoie de postinor sa l pui si pe el sa iti dea bani VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-08-14 09:47:23
Re: nu am luat pastila de a doua-zidapz asa o sa fac ms mult de tot:* Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-14 09:48:40
Re: nu am luat pastila de a doua-zicu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-08-14 09:56:33
Re: nu am luat pastila de a doua-zidar cam la cate zile se vd pe test de sarcina dak sunt sau nu?? Offline #8 2007-08-14 09:57:18
Re: nu am luat pastila de a doua-zila 3 saptamani de la contactul cu risc sau 7 zile de intarziere a menstrei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-08-14 09:58:16
Re: nu am luat pastila de a doua-ziok ms:* Offline #10 2007-08-14 10:57:31
Re: nu am luat pastila de a doua-zivezi ca postinorul tre sa il iei pana in 72 de ore de la contact.lasa testul acum.calculeaza perioada fertila si dac e nevoie da fuga la farmacie Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #11 2007-08-27 20:36:39
Re: nu am luat pastila de a doua-ziAm avut un act sexual saptamana trecuta ...eram in timpul menstruatiei...dar am facut`o cu prezervativ...si nu si`a dat drumul in mine ...Dar de 3 zile am greturi tot timpu` si nu am pofte de mancare` ....Ce mi se intampla are vreo legatura?Eu sufar si de anemie...are legatura cu asta?Va rog ajutati`ma ....... Offline #12 2007-08-27 20:53:26
Re: nu am luat pastila de a doua-zinu e nici o legatura cu actul, stai linistita.papa bine,ia vitamine, fructe Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #13 2007-08-27 21:07:37
Re: nu am luat pastila de a doua-ziNu am pofta d mancare.. iau calciu`....da mi`e frica... ..mananc in sila...stomacu cere papa da nu pot sa inghit... Offline #14 2007-08-27 21:12:57
Re: nu am luat pastila de a doua-ziSau prezervativul poate fi spart ciupit....eu stiu....din fabrica? sau in timpul actului sa nu se rupa...doar sa se sparga putin? Offline #15 2007-08-29 12:30:06
Re: nu am luat pastila de a doua-ziprecious.deea-warn citeste si respecta regulile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2008-05-15 23:27:56
Re: nu am luat pastila de a doua-zideci nush cine e x_dyanna_x....k lumea intra pe idu meu si imi spun ca sunt eu....deci mentionez CLAR nu sunt eu x_dyanna_X....(Diana...cu idu x_dyanna_x....) Offline #17 2008-05-15 23:58:25
Re: nu am luat pastila de a doua-zibaaaa ce oameni sunteti :))))))mai faceti si pe altii sa ajute degeaba!! copii fara ocupatie:)) go fuck:patfierbinte:sa posteze si gagicile voastre aici. pup in (|) dyanna :X:X Offline #18 2008-05-16 00:05:07
Re: nu am luat pastila de a doua-zididiz ai ban o saptamana...timp de relaxare si reflectare happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|