|
Nu esti logat.
Ajutor again#1 2007-08-14 17:58:02
ajutor againgreata si scaunul moale sunt efectul anticonceptionalelor sau ar trebui sa ma ingrijorez pentru alte lucruri? Offline #2 2007-08-14 18:02:02
Re: ajutor againpai...in primul rand, ai luat pastilele din prima zi a ciclului? daca da, nu ar trebui sa-ti faci griji ca ar putea fi o sarcina [nu ai zis nimic de contacte sexuale dar banuiesc ca ai avut daca esti asa ingrijorata] dar daca nu, ar fi trebuit sa astepti 7 zile...greata am avut si eu cu desorelle pt ca nu mi se potriveau, deci ar putea si la tine sa fie de la pastile...daca aceste efecte continua mai mult de 3 luni ar trebui schimbate pastilutele;) Nothing happens without a reason... Offline #3 2007-08-14 18:21:18
Re: ajutor againin primul rand sper ca stii ca trebuie protectie suplimentara daca ai mai mult de 4 scaune moi pe zi sau daca vomiti in decurs de 3-4 ore de cand ai luat pastila. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-08-14 19:42:01
Re: ajutor againnu am fost explicita. nu le-am luat din prima zi a ciclului,. am fost la palnning la o saptaman dupa ce mi se terminase ciclul menstrual. doamna doctor mi-a zis sa iau 2 pastile in prima zi, una atunci knd vorbeam cu ea si a doua seara inainte de culcare. sunt la a 8-a pastila. am avut contacte sexuale dar cu prezervativ. cu o zi inainte sa imi vina ciclul a fost un incident.. dupa orgasmul lui, cand si-a scos" the thingy", prezervativul a ramas in vaginul meu pana la gura aceea prin care s einsereaza. am stat amandoi si ne-am gandit daca e cazul contraceptiei de urgenta, si am stabilit k nu avea cum deoarece nu avea pe unde sa iasa sperma. a doua zi mi-a venit..nu stiu ce sa cred. help wanted Offline #5 2007-08-14 19:43:55
Re: ajutor againgreturile sunt in limita suportabilului, nu vomit, si am un singur scaun moale pe zi, dar in primele zile am avut 2. nu am avut nici un contact neprotejat deoarece mi-e teama(deocamdata) si e prima oara cand iau anticonceptionale. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-14 22:46:11
Re: ajutor againgreturi sunt de la antibb...scaunele de la altceva...daca ai avut menstruatie normala n ai de ce sa ti faci griji...si daca deja ai luat mai mult de 8 pastilute poti sa renunti la prezervativ...sper insa ca de la terminarea mentrei si pana azi nu au mai existat evenimente ingrijoratoare... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-08-15 13:07:52
Re: ajutor againnu, am spus, am facut-o o data cu prezervativ. mi-era frica de incidentul din seara dinainte de a-mi veni ciclul. sunt la a 9-a pastiluta. pot sa fac fara, spuneti?; Offline #8 2007-08-15 13:08:41
Re: ajutor againda poti sa ai relatii fara griji VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-08-15 13:49:37
Re: ajutor againpoti face sex fara prezervativ iar cu contactul de dinainte de menstra nu ai de ce sa iti faci griji Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-08-15 20:44:13
Re: ajutor againVA MULTUMESC DIN SUFLET, FETELOR!!! PT FIECARE DINTRE VOI. MI-ATI USURAT SOMNUL Offline #11 2007-08-17 10:14:50
Re: ajutor againone more problem... sunteti super sigure k la a 9-a pastila e safe sa fac sex fara prezervativ? sunt... murata toata... Offline #12 2007-08-17 10:30:34
Re: ajutor againda. Nobody home Offline #13 2007-08-26 13:12:56
Re: ajutor againmai, am facut o gafa. sper sa puteti sa imi rapsundeti cat mai urgent.... revenind la gafa. am luat ultima pastila (din al 3-lea rand) in loc de penultima (pentru ca pe aia am pierdut-o). iau marvelon 28, deci ultimul rand e pt zilele alea frumoase din luna cand iti vine sa te arunci pe geam. inca o intrebare, in zilele cand sunt pe stop, pot sa o fac fara prezervativ? pt ca am inteles k pastilele corespunzatoare perioadei alea sunt mai mult de umplutura,. ca sa nu le uiti sirul. multumesc. Offline #14 2007-08-26 19:15:59
Re: ajutor againdaca ai luat tot o pastila cu hormoni, e ok. daca ai luat una placebo, ai nevoie de protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile. Nobody home Offline #15 2007-08-26 23:41:29
Re: ajutor againbuna am si eu o intrebare....daca iti vine ciclu mai devreme cand iei pastila tot din a 8 a zi?sau din ziua in care iti vine?sa imi raspunda cineva daca este online pls.. Offline #16 2007-08-27 00:11:51
Re: ajutor againdin a 8a zi pt ca ciclul vine in oricare zi din alea 7... Nothing happens without a reason... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|