|
Nu esti logat.
Sangerare la contact sexual#1 2007-08-14 21:53:52
Sangerare la contact sexualAseara am facut sex,si prietenul meu a facut niste miscari cam bruste,penetrarea a fost adanca,in pozitia "capra",m-a durut,si acum simt un junghi cand imi contract vaginul,si mi-a curs si putin sange,a doua zi a trebuit sa iau o pastila ca ma durea...ce poate fi? Offline #2 2007-08-14 22:18:54
Re: Sangerare la contact sexuale din cauza contactului mai dur...si sangele si junghiul...dar daca nu te lasa in cateva zile ar fi bine sa mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-08-15 14:31:28
Re: Sangerare la contact sexualorice singerare la contactul sexual trebuie investigata imediat la medic(daca nu e singerarea de deflorare)- mai ales ca ai si dureri Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|