homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Senzatie de urinare

#1 2007-08-15 01:32:11

dana_roby
New member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-07-25

senzatie de urinare

in timpul actului sexual am mereu o senzatie de urinare puternica cu toate ca ma duc la toaleta inainte. e foarte deranjanta si nu pot continua pt ca am senzatia ca "fac pe mine",in plus ma mai si ustura si nu simt deloc placere.oricat de tandru ar fi,oricat ar dura preludiul,indiferent ca ma stimuleaza oral, eu nu ma simt foarte bine.

#2 2007-08-15 07:47:48

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

Re: senzatie de urinare

pai trebuie sa fii relaxata si daca nu esti suficient de "uda" puteti folosi un lubrifiant
senzatia aia de urinare de care vb tu o mai am si eu cateodata motiv pt care mai tot timpu stau incordata big_smile neutral

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#3 2007-08-15 09:05:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dana_roby...nu ai cumva vreo infectie urinara?

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-08-15 15:29:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sau face o reactie tip cistita de la frecarea aia pe uscat...trebuie ex de secretie sa excludem infectiile(din pricina usturimilor) si excitatie eficienta(nu e suficient sa fie lung preludiul daca nu contine stimularile potrivite)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-08-15 19:42:48

dana_roby
New member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-07-25

va multumesc pt raspunsuri.cred ca este de vina calitatea preludiului :) am uitat sa spun ca am facut tratament pentru vaginita acum cateva luni,poate a revenit.

Publicitate

loading...

#6 2007-10-30 16:18:16

cristina_b
Membru
Inregistrat: 2007-10-30

Buna ziua doamnelor,
       am intrat astazi pe acest forum si mi se pare extraordinar.Eu am o problema foarte mare ,am nascut anul trecut in decembrie,iar din luna ianuarie a acestui an am inceput sa am dureri si usturimi ingrozitoare la urinare plus o senzatie permanenta de presiune asupra vezicii.Mi-am facut urocultura si a rezultat ca am E-coli.Am facut bineinteles si antibiograma.De atunci fac tratamente in fiecare luna cu antibioticele aferente antibiogramei si nu ajung la nici un rezultat.Ca sa fiu mai explicita imi fac uroculura de 2 ori pe luna o data cand imi apar durerile si o data dupa tratamentul cu antibiotice.Se pare ca dupa tratament totul este in regula nu mai iese rezultatul pozitiv cu e-coli si totusi reapare dupa o luna.Am fost la ginecolog,urolog si nefrolog.Chiar nu stiu ce sa mai fac.Daca cineva imi poate da un sfat sau sa ma indrume catre un medic bun as fi cea mai fericita femeie......Am uitat sa mentionez faptul ca am citit foarte multe despre e-coli si nu se pune problema de igiena......Va multumesc anticipat

#7 2007-10-30 16:36:41

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

pe mine m-a ajutat foarte mult, adica m-a vindecat, un tratament homeopat. si eu tot e coli am avut...

Ultima oara a fost editat de Sammy (2007-10-30 16:36:58)

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#8 2007-10-31 16:28:11

cristina_b
Membru
Inregistrat: 2007-10-30

Va multumesc din suflet

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.