|
Nu esti logat.
Celulele stern#1 2007-08-15 01:37:48
celulele sternam aflat de la tv ca celulele astea stern sunt f bne si benefice pt copil cnnd av inainta in varsta. aceste celule am auzit ac sunt preluate imediat dupa nasterea copilului din cordonul ombilical, si sunt puse "la rece" pt "mai tarziu" cnd poate copilul va avea nevoie de ele. stiu ca ajuta celulele sa se regenereze mai ales daca exista leucemie sau boli de rinichi sau alte transpalnturi (nemaifiind nev de transplant pt k vor exista celulele stern, care el vor reface pe cele "bolnave"). am azuit ca , costa cva banuti ac s pastrezi in laborator celulele stern, pt ca vb aia nu se stie niciodata cand copilul tau va avea nev de ele, si asa va avea o sansa. si culmea nsuhu daca am auzit bine e posibil si transferul de celule stern pt un bolnav care are lleucemie is ii tre un transplant de maduva. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #2 2007-08-15 10:09:06
Re: celulele sterncelule stem poate ... "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #3 2007-08-15 10:21:47
Re: celulele sternda stem asa se numesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-08-15 11:56:07
Re: celulele sternstiam eu ca e cva cu "s ". scuze, asta e my greseste omul. desi am cautat acum si stern se numesc nu stem. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-15 11:57:20) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #5 2007-08-15 11:57:06
Re: celulele sternnp blue VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-15 11:58:33
Re: celulele sterndeci n-am gresit eu Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2007-08-15 12:02:05
Re: celulele sternstem este denumirea corecta cauta intr-un dictionar de medicina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-08-15 12:06:25
Re: celulele sterncelulele stern am gasit eu pe internet. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2007-08-15 12:07:26
Re: celulele sternsi cautat in dictionar medical? in fine nu mai conteaza Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-08-15 12:10:43) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-08-15 12:13:34
Re: celulele sternmy conteaza? conteaza ca exista niste celule care pot ajuta copilul cnd se av face mare. inseamna k au 2 denumiri. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-15 12:15:45) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-08-15 12:15:00
Re: celulele sternasta am scris si eu mai sus blue ca oricum nu mai conteaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-08-15 12:15:49
Re: celulele sternn fine. voi c ati fce i-ati spune doc. s preleveze celulele astea si s le tzina pt my tarziu cnd cine stie poate va avea nev copilul vostru? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2007-08-15 12:17:39
Re: celulele sternnormal chiar am degand sa fac asta cand o sa am un bebe.cred insa ca aceasta colectare este costisitoare dar merita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-08-15 12:17:53
Re: celulele sternda eu asta am sa fac..sunt hotarata. si nici pretul nu e enorm asa ca e ok. Offline #15 2007-08-15 12:20:41
Re: celulele sterncam cat costa recoltarea? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-08-15 12:27:36
Re: celulele sterndepinde de fiecare, cum isi administreazabugetul. poate pt altii poate fi costisitoare poate pt altii nu.din cate am auzit e cm costisitoare(depinde de fiecare din c unghi priveste). Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #17 2007-08-15 15:02:49
Re: celulele stern
categoric NU Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-08-15 15:10:01
Re: celulele stern
curiozitate: de ce nu??? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-08-15 15:13:58
Re: celulele sterndaca nu ma intrebai ma ingrijoram sincer: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|