|
Nu esti logat.
Anestezie generala#1 2007-08-15 12:18:00
Anestezie generalaStiu ca anestezia locala nu interactioneaza cu pastilele AC dar cum sta treaba cand vine vorba de o anestezie generala? eu am un salazion la pleoapa stanga si urmeaza sa fac o operatie pt a-l scoate.Nu stiu inca daca interventia se va face cu laser sau cu bisturiul,intrebarea mea este, pot incepe maine o noua folie sau trebuie sa fac pauza luna aceasta din cauza operatiei? we're part of a neverending story Offline #2 2007-08-15 15:04:20
Re: Anestezie generalapoti incepe. nu vei fi imobilizata la pat pentru salazionul ala asa ca nu sunt probleme. nici cu anestezia generala nu sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-15 22:19:18
Re: Anestezie generalaEste firesc sa te simti frustrata daca trebuie sa faci anestezie generala, dar nu treb sa-ti fie frica. Dupa anestezie te ve-i simti ametita si slabita, posibil si senzatie de greata. Aceasta senzatie de rau de la stomac poate fi redusa cu ajutorul medicatiei, dar nu va dispare in totalitate pana ce efectul anesteziei generale nu va trece, aceasta insemnand aproximativ 48 de ore. Cand efectul anesteziei a trecut, incepe sa misti degetele si labele de la picioare. Daca te simtiti astfel, va trece ceva timp pana sa reusesti sa sa te impaci cu realitatea faptului ca ai fost operata cu bisturiul. Offline #4 2007-08-16 21:54:40
Re: Anestezie generalaplz rasp si mie dupa cat timp reapar "piticii" in urma unui avort? poate intarzia chiar si o luna sau mai mult? Offline #5 2007-08-16 22:55:10
Re: Anestezie generalaMultumesc mult pt raspuns Doctoressa we're part of a neverending story Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-17 10:24:14
Re: Anestezie generalaeu stiu ca ziua avortului este considerata prima zi a unui ciclu. data inceperii urmatrului se calculeaza in functie de ea. Nobody home Offline #7 2007-08-17 10:26:58
Re: Anestezie generalams Nachira pt raspuns. sper sa imi vina si mie "piticii" ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|