|
Nu esti logat.
Readministrare pilule#1 2007-08-15 18:59:51
Readministrare piluleBuna! As vrea si eu sa stiu daca poti sa iei pilulele si daca nu ti-a venit menstruatia? Eu iau Yasmine de 3 ani si am facut acum o pauza de 2 luni insa nu mi-a venit menstruatia. Acum as vrea sa reincep dar nu stiu daca pot in aceste conditii. Insarcinata nu am cum sa fiu...deci nu stiu care e cauza.. . Offline #2 2007-08-15 19:01:28
Re: Readministrare pilulese poate sa iti intarzie tocmai pt. ca ai intrerupt pastilele,asteapta totusi sa iti vina menstra dar daca iti intarzie foarte mult eu zic sa mergi la un doctor sa iti dea ceva sa iti vina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-15 19:07:27
Re: Readministrare piluleDa...dar cat e normal sa intarzie?Si eu as vrea sa reincep cat de curand.. Offline #4 2007-08-15 19:08:40
Re: Readministrare piluledepinde si cum aveai tu ciclul inainte sa le incepi.la cate zile iti venea si asa mai departe .tu in astea 2 luni de pauza ai avut menstra? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-08-15 19:09:33
Re: Readministrare pilulee normal sa intarzie...mai ales daca inainte aveai menstruatia neregulata...cat e normal? depinde de organism...daca deja a trecut o luna si nu da semne ca ar aparea...eu zic sa mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-15 19:10:39
Re: Readministrare piluleNu, nu am avut de loc. Inainte nu imi venea chiar regulat.....da venea in fiecare luna Offline #7 2007-08-15 19:11:20
Re: Readministrare piluledeci de 2 luni nu ai menstra????? daca da mergi la doctor sa iti dea ceva sa iti vina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-08-15 19:13:02
Re: Readministrare piluleDa, cred ca am sa merg la medic..Merci de ajutor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|