|
Nu esti logat.
Prea multa menstruatie#1 2007-08-15 21:41:13
prea multa menstruatieBuna...sunt Dana si am si eu o problema. Iau si eu pentru prima data anticonceptionale si am menstruatie de 12 zile....cantitatea nu e mare ..dar este..Sunt ingrijorata si nu stiu daca e normal. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Multumesc Offline #2 2007-08-15 21:42:12
Re: prea multa menstruatieeste normal . ai spotting poate sa apara in primele 3 luni de administrare a pilulelor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-16 00:50:22
Re: prea multa menstruatiedaca nu e prea abundent nu e nimic grav...daca dupa 3 luni nu dispare, trebuie sa le schimbi:) dar doar la sfatul medicului de la planning Nothing happens without a reason... Offline #4 2007-08-16 20:03:35
Re: prea multa menstruatieMultumesc mult.....m-am mai linistit Offline #5 2007-08-18 12:17:17
Re: prea multa menstruatiefetelor va rog sa ma ajutati.iau de 6 zile yasmin si menstruatia nu mi s-a oprit.cand nu luam pastile nu aveam mestr mai mult de 5 zile.dar acum sunt in a 6 a zii si tot nu se opreste.dna doctor mi-a zis ca menstruatia se va diminua ata cantitativ cat si ca durata.mie nu mi se intampla asta.in primele 2 zile am avut f putin dar dupa aceea am avut ca si o mestr normala,si cu fff multe cheaguri ceea ce imi provoaca hemoragii.ce sa fac?credeti ca e normal?cat o sa ma mai tinea mestr?va rog ajutati-ma sunt disperata.astept un rasp rapid.ms pa pa:( Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-18 13:52:12
Re: prea multa menstruatienu am prea multa expierientza,nici cu ac nici cu altele,dar am terminat prima folie de yasmin ji po sa iti zic k ji p mn m tinea vreo6-max7zile menstra si knd am luat pastilele ma tinut vreo10(7abundent si 3aja..k pe sfarsit) si a mai continuat cu spotting km pana pe la a 14pastilutza...dar am avut noroc si s-a oprit si ala:Dmai ashteapta poate o sa fie ok..dak nu iti trece,poate nu t impaci prea bn cu yasmin..nuj.asteapta sa vezi ce mai zic celelalte fete. Ultima oara a fost editat de kitty_024 (2007-08-18 13:52:53) Offline #7 2007-08-18 13:58:14
Re: prea multa menstruatieramona, ar putea fi spotting, dar daca zici ca e atat de abundent si cu cheaguri nu-mi suna prea bine:(...eu zic sa mai astepti cateva zile, daca nu se opreste sau daca nu scade cantitativ, sa te duci la medicul care ti le-a prescris Nothing happens without a reason... Offline #8 2007-08-18 14:06:30
Re: prea multa menstruatiemedicul la care am fost mi-a prescris 4 antibebe karissa yasmin logest si desorelle .m-am dus la farm si i-am zis sa mi le dea pe cele care au un cotinut mai scazut de hormoni.si destepata mi le-a dat pe cele mai tari si mai scumpe.cineva mi-a zis sa incerc cu karissa ca sunt slabe dar nu stiu cum sa fac?pot sa iau diseara la 23 ca asta era ora la care le luam pe yasmin si sa incep cu ziua de sambata?va rog astepyt un rasp pls sau sa mai las pana le termin si incep luna viitoare cu yasmin? Offline #9 2007-08-18 16:21:23
Re: prea multa menstruatie..eu zic sa astepti sa termini folia..makr sa i dai organismului tau o shansa sa se obisnuiasca q pastilele alea..acum depinde si de cat de abundena e menstra..dak e prea,poate ar trbui sa te intorci la medicul kre ti le-a dat k sa te sfatuiaasca c sa aia(alte ac dak e cazu).nu stiu dak e bine sa intrerupi folia aja si sa iai altceva...crek sigur nu e bine. Offline #10 2007-08-18 16:22:27
Re: prea multa menstruatietu esti in alea 7 zile de pauza sau inca iei pastile din folie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-08-18 17:49:07
Re: prea multa menstruatiela fel am patit si eu si am renuntat. mai excat am fost la medic si cand i am povestit despre ce si cum, mi a spus sa le intrup. si asta am si facut. la mine timp de o luna de zile am avut scurgeri, spotting sau cum vrei sa zici. de asta zic, ca dak se continua cu acel fel de pastilute sunt probleme, cel mai bine ar fi sa se renunte la ele si sa ia altceva, bineinteles la recomandarea medicului. eu cred ca e clar ca acele pastilute nu sunt pt organismul ei. parerea mea.. Ultima oara a fost editat de oannna (2007-08-18 17:49:18) Offline #12 2007-08-18 17:51:45
Re: prea multa menstruatiedak e aja de abundent s-ar putea.cum ziceam...mai treci p la medic.la mine nu a fost mai abundent k de obicei,si de asta nu mi s-a parut asa de anormal.acum sunt in a2a zi de pauza ramona. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|