homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare

#1 2007-08-16 12:25:28

cristina22
New member
Inregistrat: 2007-07-05

o intrebare

cred ca am mai povestit asta o data, dar sunt in prima luna de ac si am preaaaa multe intrebari si nelamuriri si nelinisti samd:D asa ca sper ca nu va deranjez prea tare daca pun cateva intrebari, chiar daca pe undeva stiu ca sunt puerile:)
asadar am inceput sa iau ac pe 24 iulie (cm mi-a venit pe la ora 13, la ora 14 am luat prima pastila). am avut contacte sexuale neprotejate pe 29, 30 si 31, conform prospectului si spuselor medicilor eram protejata pentru ca incepusem din prima zi. pe 31 am inceput sa am dureri si usturimi la urinat, am fost la medic, m-a diagnosticat cu cistita si am inceput 7 zile de antibiotice. contact sexual am mai avut abia la 3 zile, dupa ce au disparut durerile si protejat cu prezervativ. de 2 saptamani nu am mai facut nimic pentru ca prietenul meu e plecat din tara. marti a fost prima zi de pauza, deci sunt practic in a 3-a zi si am constatat ca am zilnic senzatii puternice de greata. nu ma dor sanii deloc, nu am nici un fel de simptom ca ar trebui sa-mi vina. cam in ultima saptamana de pastilute am observat ca mi se facea greata la 2-3 ore dupa ce luam pastiluta, asa ca am mutat ora de aministrare la 22(nu am depasit cele 12 ore si oricum nu am avut contacte).
am oare motive de ingrijorare? va multumesc mult fetelor, sunteti niste dragute si sper ca nu v-am plictisit prea tare:) pupici:)

#2 2007-08-16 12:28:32

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: o intrebare

nu ai de ce sa te strasezi poate greturile sunt semn ca e pe drum ciclu eu cam asa patesc smile.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-08-16 12:32:29

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

strarile de greata pot fi si din cauza anti-bebelor (scrie si pe cutie) pana se obisnuieste organismul tau cu ele.eu zic sa astepti sa treaca cele 3 luni in care simpoteme de felul asta sunt obisnuite si daca persista si dupa aia sa mergi la un medic sa le schimbi...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#4 2007-08-16 12:40:20

cristina22
New member
Inregistrat: 2007-07-05

poate suna stupid, dar stiu toate astea, si totusi ma simt mult mai bine auzindu-le de la voi:) sunteti minunate:)

#5 2007-08-16 16:17:58

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

nu-i nimik..si eu am patit la fel...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.