|
Nu esti logat.
Offf iar infectie :(-2#20 2007-08-17 12:19:17
Re: offf iar infectie :(butterfly mai poti pune bicarbonat putin in apa intr-un lighenus dar nu te speli inauntru ci ep dinafar, e un bun dezinfectant, la faza cu otzetul crede-ma k am incercat odata si m-a cam usturat, asa ca nu te sfatuiesc la asta. fasigyn si flagyl mi-a dat si mei doc mea gineco cnd am vut gardnerella si tot asa mi-a zis sma spal cu otet si apa +ceai de galbenele, spalaturile nu le-am fct decat cu ceai de galbenele. fasigynul poti sa iei 2 dim 2 seara daca nu le pti lua pe toate 4 odata, e doza unik.flagylul mie mi-a priit. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-17 12:26:26) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #21 2007-08-17 12:25:18
Re: offf iar infectie :(da blue alea sunt VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-08-17 12:27:05
Re: offf iar infectie :(si eu cnd ma duk sapt viitoare la medicu d afm s-mi fc setul ala de anlize ii zik c analize vrau s-mi fc, si pe langa asta includ si testu papanicolau, sange ,urina si ma mai gandesc; stiu ca 9 analize poti s-ati fci gratuit, la alegere asa am auzit,. este adevarat??? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #23 2007-08-17 12:29:06
Re: offf iar infectie :(la mine a reusit asistenta sa ma zgarie pe labia mica si am avut probleme daca a tras ca !@!@+@! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-08-17 12:32:09
Re: offf iar infectie :(eu ma tot trageam inapoi cnd mi-a prins c mi-a prins acolo....si mai ales cnd scormonetse cu betisorul ala ma apuk batzuuu.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-17 13:26:46
Re: offf iar infectie :(Butterfly, dar sumar de urina ai facut??? urocultura zice o valoare insa pentru ce germeni???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2007-08-17 13:31:13
Re: offf iar infectie :(sumar de urina nu am facut...nu mi-a scris nimic in afara de ce v-am spus.o sa fac si un sumar de urina. Offline #27 2007-08-17 13:35:01
Re: offf iar infectie :(daca doar atit scrie pe buletinul de urocultura atunci nu e bun de nimic...nu prea vad cum putem noi sa presupunem ca acele colonii ar fi de E.Colii si ca daca ar fi fost si altceva ne-ar fi scris....offff Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-08-17 13:36:56
Re: offf iar infectie :(ma bag si eu acum cel de candida se poate pune doar in urma examenului?? can a scos instrumentele si s-a uitat pe ele a zis ca secretia seamana a candida VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #29 2007-08-17 13:39:15
Re: offf iar infectie :(da, se poate...secretia de candida e tipica...cea de trichomonas seamana cu cea de gardnerella(de ex) si diferenta e uriasa(trichomonas se ia prin sex, gardnerella se face)...deci nu cred ca e corect sa bagi mortul in casa omului doar pentru ca ti s-a parut tie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-08-17 13:39:48
Re: offf iar infectie :(eu stiu ca diagnosticul se pune p baza analizelor nicidecum pe ce a vaz pe instrumente... asa pot sa zik si eu ca am obsv secretia nushu cum si e candida si cnd colo poate fi altcva. un diagnostik se pune intodeauna pe baza analizelor. doctoressa dar uneori nu te poate induce in eroare?? si deaceea tre sa fca o analiza k sa vada daca e aia sau e ailalta. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-17 13:40:29) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #31 2007-08-17 13:41:25
Re: offf iar infectie :(asta asa este ..... dar trichomonas iese la un examen simplu de secretie? sau trebuiesc analize spaciale ca la chlamidia? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #32 2007-08-17 13:42:15
Re: offf iar infectie :(sigur ca se pune pe baza analizelor...insa doctorita lui raluca a zis"secretia seamana a candida"...nu a zis sigur e candida....ceea ce, cum spuneam, nu e gresit deloc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2007-08-17 13:45:53
Re: offf iar infectie :(iar la candida iti poti sa iti dai seama si singurica la mine de exemplu pe chilot secretia este alba ,alba chiar branzoasa.asta e specific candidei daca nu ma insel ,nu??? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2007-08-17 13:47:12
Re: offf iar infectie :(asa e...alba grunjoasa...cu miros asemanator cu cel de piine calda Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-08-17 13:49:29
Re: offf iar infectie :(exact grunjoasa asta este cuvantul.va multumesc dar totusi trichomonas iese la un examen simplu de secretie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2007-08-17 13:50:25
Re: offf iar infectie :(oofff alti bani alta distractie acum sa fac sumar de urina..si doar le-am intrebat si le-am explicat ce vreau sa aflu chiar le-am explicat ce mi se intampla si ele mi-au zis da sa faci un examen de urocultura,nici n-au adus vorba de sumar de urina...des si mai zici ca mergi la clinica particulara...degeaba Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-08-17 13:59:54) Offline #37 2007-08-17 14:08:16
Re: offf iar infectie :(control ginecologic si echografie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #38 2007-08-17 14:08:48
Re: offf iar infectie :(pai al ecografie se vede daca ai chist. iar cu rana pe col sa faci papanicolaul. daca vrei sa faci poti face. eu intodeauna cnd ma duk al medicu meu de fam ii zik k as vrea o trimitere sa-mi fac analizele la snage si al urina si oricum imi face si sumarul si urocultura. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|