|
Nu esti logat.
Spalaturi intravaginale#1 2007-08-16 21:13:40
spalaturi intravaginaleCat de frecvent ar trebui facute spalaturile intravaginale si cu ce anume? Fiecare doctor la care am fost pare sa aiba alta opinie. Ultimul mi-a recomandat spalaturi chiar si pe toata durata tratamentului cu Gynozol, si nu doar cu apa ci cu substante dezinfectante. Cum in prospect scrie clar ca nu se fac spalaturi in timpul tratamentului nu am facut. Infectia cu candida nu a trecut complet, si doctorul mi-a recomandat sa reiau tratamentul cu Gynozol, dar sa fac spalaturi inainte de introducerea fiecarui ovul. As vrea sa stiu si opinia dumneavoastra, Doctoressa. Va multumesc. Offline #2 2007-08-17 00:51:12
Re: spalaturi intravaginaleeu in timpul tratamentului cu gynozol nu m-am spalat inauntru. decat dupa ce am terminat. asta stiu de la doctoressa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-08-17 13:43:17
Re: spalaturi intravaginaleloly, nu te spala...risti o iritatie alergica de toata frumusetea daca te speli...nu or fi prosti de tot aia care au scris in prospect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-08-20 09:51:23
Re: spalaturi intravaginaleExact asa ma gandesc si eu, ca prospectele nu sunt facute degeaba. M-a suparat insa atitudinea medicului, care a dat de inteles nu prea elegant ca de aia n-am scapat de candida, ca am facut cum scrie in prospect si nu cum a zis el. De aceea mi-a dat sa repet tratamentul cu tot cu spalaturi (pe care insa nici de aceasta data n-o sa le fac). Offline #5 2007-08-20 09:59:47
Re: spalaturi intravaginaleSi eu am o intrebare... tantum rosa e eficace in tratarea candidei? Da rezultate? Dupa numeroase tratamente, cred ca singura cale sunt spalaturile.... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-20 10:38:57
Re: spalaturi intravaginaleeu una iti recomand iaurtul...poti incerca si cu tantum rosa...dar n am auzit pe nimeni sa se vindece doar cu aia... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-08-20 12:16:55
Re: spalaturi intravaginaleankas, spalaturile singure nu au cum sa vindece candida. e ca si cum ai avea gripa si iti sufli nasul sperand sa treaca. trebuie tratament. incearca iaurtul cum ti-a spus crys_ty_na , macar sa iti reglezi flora All good things come to those who wait Offline #8 2007-08-20 14:12:59
Re: spalaturi intravaginaleAm incercat ORICE posibil. NICIUN rezultat!!! Offline #9 2007-08-20 14:22:44
Re: spalaturi intravaginalete cred. si nu esti singura. incearca cu iaurt , cum am zis iti regleaza flora, a mers pt multe fete de aici.eu ti-as recomanda sa-ti faci o antifungigrama sa vezi exact ce ai.nu te multumi doar cu spalaturile. stii prea bine ca secretia tot apare. si chiar daca le-ai incercat pe toate si nu au mers nu inseamna ca o sa ramai bolnava pe viata. exista leac si pt tine All good things come to those who wait Offline #10 2007-08-20 16:47:59
Re: spalaturi intravaginaleloly, cu apa chioare, dupa fiecare contact sexual sau, in absenta acestora, nu mai des decit de 2ori/saptamina.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-08-20 16:59:24
Re: spalaturi intravaginale
deci pe langa chlamydia si virusul HIV poate intretine candidoza? happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-08-20 17:01:07
Re: spalaturi intravaginaleda....categoric da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-08-20 17:01:37
Re: spalaturi intravaginalemultumesc...e bine de stiut... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-08-20 17:03:53
Re: spalaturi intravaginale...si tocmai ce am aflat ca cei nascuti in perioada 1987-1992 au un risc suficient de maricel sa poarte virusul(inca de atunci) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-08-20 17:06:02
Re: spalaturi intravaginaledoar pentru ca s-au nascut in perioada aceea...cind transmiterea virusului prin instrumentar medical era calea principala de transmitere Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-08-20 17:09:01
Re: spalaturi intravaginalesi daca m am nascut in acest interval ar fi recomandat sa mi fac analiza? happy with him...inlove with him... Offline #18 2007-08-20 17:09:29
Re: spalaturi intravaginalesincer, da.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-08-20 22:51:41
Re: spalaturi intravaginalem-ati speriat:(( mie mi-e frica de orice boala, ce sa mai zic de HIV?? Nothing happens without a reason... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|