|
Nu esti logat.
Ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(#1 2007-08-17 18:25:39
ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(am nevoie d sfaturile voastre...problema mea incepe d akm 2 ani d knd mi-am inceput viatza sexuala!ma batea un gand s iau si eu anticonceptionale k si unele fete din cls mea!zis si facut..m-am info,am citit p net,si am ajuns la contraceptivele triregol!le-am luat timp d 1 an si 3 luni,fara intreruperi!incepusem s ma ingras.nu prea am luat asta in seama si am considerat normal s pun cateva kg...insa kg s-au tot pus,si s-au pus,si s-au pus pana am ajuns la frumoasa greutate d 70kg(d la 50)...intre timp am renuntat la ele,d ingrasat tot m-am ingrasat,si ma ingras in continuare:(...deci ceea c am eu s poate numi mai p sleau ''dereglare hormonala''!marea intrebare e...C POT FACE S SLABESC SI S NU MAI PUN LA LOC?exista tratamente d reglare a glandei,aveti idee?d tinut diete pot tine,nu f stricte,dar dupa c le intrerup pun dublu fata d kt am dat jos!c ma sfatuiti voi s fac?sunt disperata...un singur sfat insa dau fetelor necoapte la minte si orbite d dragoste,S AIBA GRIJA C SFATURI LI-SE DAU D CATRE CELE DIN JURUL LOR!NU LUATI PASLILE DUPA URECHE CUM AM FACUT EU.astept sfaturile voastre nerabdatoare. "Putini sunt cei care stiu, cat de mult ar trebui sa stie, ca sa stie cat de putin stiu." (WILLIAM S.) Offline #2 2007-08-17 18:36:44
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(mergi la un medic...mai precis la un nutritionist si de asemenea ar fi recomandat sa faci si niste dozari hormonale... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-08-17 18:38:16
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(...sau la un endocrinolog. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-08-17 19:36:42
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(akm2 zile m-am luat programare la medic...n-am idee und anume s ma duc insa!ms pt rasp:) "Putini sunt cei care stiu, cat de mult ar trebui sa stie, ca sa stie cat de putin stiu." (WILLIAM S.) Offline #5 2007-08-17 19:58:58
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(pt inceput ar fi mai bine sa mergi la un endocrinolog...spune ne din ce oras esti si fetele care stiu iti pot recomanda unul... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-17 21:00:50
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(din bucuresti sunt! "Putini sunt cei care stiu, cat de mult ar trebui sa stie, ca sa stie cat de putin stiu." (WILLIAM S.) Offline #7 2007-08-18 09:54:07
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(ok atunci...fetelor sau doctoressa daca stiti un medic endocrinolog recomandatii alexei unul... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-08-18 10:39:29
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(andrutza cred ca stie pe cineva bun,cu siguranta cand intra ii recomanda pe cineva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-08-18 11:05:39
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(multumesc mult fetelor...si k s ma incurajati putin ia spuneti...cunoasteti p cineva in aceeas situatie ca mine,cu aceleas prob s kre a mers la medic si a obtinut cva rezultate numai din tratament? "Putini sunt cei care stiu, cat de mult ar trebui sa stie, ca sa stie cat de putin stiu." (WILLIAM S.) Offline #10 2007-08-18 11:24:23
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(
Alexia, eu cred ca problema e simplu de rezolvat. Spui ca ai luat ac "dupa ureche", deci cred ca la tine retentia hidrica s-a manifestat din plin. Cand spui ca ti s-a dereglat glanda, la care anume te gandesti (sunt mai multe cu diferite functii)? Sunt de parere sa faci o vizita la un medic de planning (pe forum gasesti informatii ft. multe), sa ti se faca anamneza, eventual cateva analize si apoi ti se vor recomanda anticonceptionalele potrivite organismului tau. Un al doilea pas ar fi sa te apuci de sport, sa nu te infometezi (ca peste un timp o sa pui la loc kg mai abitir) si sa adopti o dieta echilibrata. Daca doctorul de la planning va considera ca trebuie sa vizitezi si endocrinologul, ok! Dar ce rost are sa faci dozari hormonale cand tu vei folosi in continuare aceleasi ac care nu ti se potrivesc?! Offline #11 2007-08-18 11:33:42
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(
nu le mai ia...dar starea ei tot aceea e... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-08-18 11:38:37
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(...nu stiam k po s te ingrasi atat de mult de la ac..si eu am luat k tot 'dupa ureche' cum zice ET,dar ma simt ff bine de la ele.si am slabit putin ink:D pp k alexa nu le-a nimerit pe cele care i se potrivesc oarecum...sper sa nu patesc la fel. Offline #13 2007-08-18 11:40:50
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(nu inteleg chestia asta, cum sa iei dupa ureche... e ca si cum iti prescrii tu singura un tratament. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #14 2007-08-18 11:43:24
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(kitty_024...eu te sfatuiesc sa nu te joci si sa mergi la un medic...acum ti e bine...dar cine stie ce se va intampla peste 3 luni sa zicem...nu te juca cu sanatatea ta... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-08-18 11:48:03
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(nu e k ma joc,dar nu mai am de gand sa iau mai mult de 3folii p total,ptru k prietenul meu pleak p 1oct si ne vedem la vacantza de craciun Offline #16 2007-08-18 14:57:43
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(faci un lucru f bun!mergi la medic s ti-le prescrie.in alta ordine d idei cum zicea si crys_ty_na...eu pastilele nu le mai iau d un an si cva...dar ma ingras in continuare.cat despre c ai zis ivy...c s zic!eram mik si necoapta la minte.nu k akm as fii mai mare dar am constientizat insa k nu era bine c faceam...nu mai iau anticonceptionale doar in cazul in care medicul ma sfatuieste s le iau s regleze cva...desi nu stiu dak e q putinta,asa k la planning deocamdata n-am dc s ma duc ET.sper insa s s rezolve situatia asa...prob la mine e k nu-s prea ambitioasa "Putini sunt cei care stiu, cat de mult ar trebui sa stie, ca sa stie cat de putin stiu." (WILLIAM S.) Offline #17 2007-08-20 11:14:37
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(hy! Offline #18 2007-08-20 11:17:53
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(te ingrasi pt ca anticonceptionalele iti dau pofta de mancare... e adevarat ca retin si apa...dar atunci pui doar 2-3 kg...si da...anticonceptionalele favorizeaza aparitia candidozei... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-08-20 13:17:14
Re: ajutooor...m ingras continuu datorita pastilelor astora:(si eu am luat de la Yasmin vreo 2-3 kg, pe care n-am mai reusit sa le dau jos sub nici o forma, cu toate ca le-am schimbat. si nu mancam ca o sparta, dimpotriva, imi era greata de la ele, asa ca nu prea mancam Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|