|
Nu esti logat.
Sangerari...#1 2007-08-17 18:53:00
sangerari...am o problema :-< sunt in a 2a luna in care iau Jasmine( inainte avusesem Logest dar in luna a4a si a 5a cu ele am inceput sa am sangerari care durau foarte mult separat de menstruatie si din cauza aceasta mi lea schimbat cu jasmine).problema este ca mai am o saptamana si pana termin aceasta a2a folie si am sangerari de 3 zile... este normal? stiu ca in primele luni pot aparea sangerari dar dureaza chiar atat de mult?? Ultima oara a fost editat de Lilyushkiss (2007-08-17 18:55:44) Din 6.08.2010 mamica de fetita Offline #2 2007-08-17 19:17:42
Re: sangerari...mai asteapta sa vezi cu sangerarile...e vb de spotting si da e normal in primele 3 luni...in ceea ce priveste candida...tratamentul dat nu e suficient parerea mea...si e prea mult 3 zile consecutive de flucovim150...in conditiile in care trat cu fluc 150 se face cu pastila pe saptamana... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|