|
Nu esti logat.
Ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresa#1 2007-08-18 11:04:53
ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresabuna sant noua pe acest forum,si am si eu o problema te rog doctoreasa da-mi un sfat.acum 3 luni de zile am fos la ginecolg sa-mi schimb steriletu si acolo mi-a spus ca am condilomatoza vaginala ,mi-am facut papul care a iesit bine II,doctorul mia prrescris condyline sisi mi-a zis ca am si in vagin si ca alea trebuie cauterizate,in fine am fost la el sa ma faca cu solutia aceea intradevar condiloamele din afara s-au mai retras mi sau facut mai mic dar nu au disparut de tot si mi-a spus ca daca in cateva saptamani nu dispar le cauterizeaza cand a venit vorba de cauterzizare dupa cateva saptamini mi-a zis ca inauntru adica in vagin nu am nimic sant curata si ca el nu are la cabine cauterizator sa ma duc la un alt medic sa mi le cauterizeze. Asa am si facut m-am dus la alt medic si cand ma vazut a zis ca eu nu am asa ceva nici inauntru nici in afara!!!!!.si ca am o rana mica , pe care primul doctor nu a vazut-o adika a zis ca sant curata , si din cauza antibioticelor care l-eam luat pentru o cistita am facut o ciuperca,mi-a dat tratament cu cotrimazol crema si supozitoare vaginale si sapalturi cu septovag si dupa 10 zile sa maerg inapoi sa vedem ce facem cu acea rana.acum intrebarea mea este ce sa fac CA NU MAI STIU PE CINE SA CRED!!!!!!!!!!!sant disperata acuma am sau nu am condiloame intravaginale sau am sau nu am rana ???????? te rog dotoreasa raspunde-mi ,crezi ca ar trebui sa ma duc la un alt medic???? te rog ajutama multa sanatate Offline #2 2007-08-18 11:07:12
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresaofffff doctorii astia eu zic sa mai ceri alta parere daca esti din bucuresti merci la d-na silvia niculescu la marie stopes VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-18 17:43:04
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresasalut ralucaelena ,nu m-am suparat depotriva ma bucur ca mi-ai raspuns din pacate sant di satu -mare si e prea de parte pentru mine bucurestiul,acum fac tratamentu pentru ciuperca aia nenorocita si dupa aia vad eu cred ca ma duc in cluj sau in baia mare acolo am auzit ca sant medici ff buni mersi mult orcum astept pana luni pe doctoreasa ...sanatate... Offline #4 2007-08-18 18:22:26
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresamonnika77...daca vrei pot sa ti recomand medic bun atat in oradea cat si in cluj... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-08-18 18:25:05
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresabuna ,da te rog din suflet recomanda-mi un medic ori cluj ori oradea multumesc mult pentru raspuns santeti ff amabile mersi mult Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-18 18:33:00
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresain Cluj- D-na doctor Fulga Florescu care are cabinet langa regionala...nr de telefon 0264 431570 la care se poate face programare (eu n am fost la ea caci n am mai ajuns...am scapat de problema inainte...dar a fost colega mea de camera si zice ca e buna si mi a recomandat o)...iar din oradea pe doamna doctor rodica negrini...are cabinet in centru pe strada teatrului nr 10...e o straduta langa teatrul de stat...nr de tel n am...dar e in fiecare zi dupa 4 la cabinet... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-08-20 16:00:50
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresamersi frumos ,imi termin tratamentul pentru ciuperca asta si dupa aceeia o sa i-au legatura cu clujul ,mersi inca odata Offline #8 2007-08-20 16:39:32
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresamonnika777...si e valabil pentru toate fetele, sincer mi se pare ingrozitor de mare frecventa cu care aud despre aceste condiloame...asa ca va rog din suflet, pentru diagnosticul de condilomatoza veneriana mergeti la DERMATOLOG! E specializat in asta mai degraba decit ginecologul! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-09-14 16:56:05
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresaam o intrebare doctoressa....unde gasesc in tg-mures sau in ludus un cabinet particular ginecologie? Offline #10 2007-09-14 16:58:18
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresacarmena ai warn. era de ajuns sa postezi intr-un singur loc. citeste regulile! mami de minuni Offline #11 2007-09-14 18:35:45
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresa
Doctoressa e din Bucuresti, nu poate cunoaste cabinete si doctori in toata tara. Cauta la opicul "dr ginecologi buni" de la Propuneri si sugestii, poate gasesti acolo. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #12 2007-09-17 06:54:02
Re: ajutor!!!!!!!!! pentru doctoresaU.M.F. Targu-Mures, dr. Gh. Marinescu. E foarte bun. Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-09-17 06:54:26) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|