|
Nu esti logat.
Colpita cu anaerobi#1 2007-08-18 13:40:19
colpita cu anaerobiPt. doctoressa,va rog sa-mi spuneti mai multe despre colpita,este o scurgere sau o problema venerica ? Am primit Tinidazol,Ciprinol si ovule cu ciprinol.Simt deja efectul,dupa ciclu trebuie sa ma intorc pt.examen BPN.Doctoressa ,trebuie sa continui sa iau antibiotice si in timpul ciclului ? Tratamentul prescris este de 10 zile,cel prescris de ginecologul la care am fost.Va multumesc Offline #2 2007-12-13 15:04:55
Re: colpita cu anaerobieu una am avut si eu colpita si mi s-a spus ca nu este o boala venerica ci este o infectie vaginala.si tratamentul este f bun!si daca trebuie sa le iei, antibioticele eu zic sa le iei!dar mai asteapta si parerea doctoressei Offline #3 2007-12-13 15:15:46
Re: colpita cu anaerobihttp://www.topfeminin.ro/cuplu+si+sex/s … te/colpita Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-12-13 15:16:52) Offline #4 2007-12-13 16:11:20
Re: colpita cu anaerobinu e trichomonas ca ala e parazit nu e bacil anaerob.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-12-13 16:49:35
Re: colpita cu anaerobiva rog sa-mi ziceti daca am avut cauterizarea pe col pot sa fiu infectata cu HPV?eu mi-am facut acu 6 luni testul si mi-a iesit decat candida Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-13 20:24:17
Re: colpita cu anaerobidraga doctoressa ,mersi de raspuns ,intre timp s-a depistat in urma analizei de secretie vaginala ,tulpina de klebsiella pneumoniae,caci in 28 octombrie am ajuns la urgenta cu ochiul sting.am facut iridociclita ,sa fie oare o legatura ,am biztos o infactie netratata ,cistita cronica ,dr. ginecolog mi-a prescris gentamicina ,30 de bucati !!!trebuie sa merg la control din nou si la reumatologie. M-am saturat !!! este frig acum ,ma indispun toate aceste tratamente,stiu ca rabdarea ma va ajuta dar si autosugestia . Ma gindeam sa merg la o clinica ca lumea din BV. tu ce zici ? in plus adio sex pina nu imi revin !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|