|
Nu esti logat.
Reteta de slabit#1 2007-08-18 13:52:18
reteta de slabithelp!!! vreau sa scap neaparat de cateva kg....... asa vreo 5 ....... insa nu stiu cesa fac.......nu ma ajuta nimic ....de 2 sapt merg 4 zile pe sapatamana la innot iar 5 la sala si pana acum nam scapat de nici un kg.........recunosc ca mananc foarte aiurea si mie foarte greu sa renunt la ciocolata..... Offline #2 2007-08-18 13:54:03
Re: reteta de slabitSingurul sfat de cuviinta pe care ti-l pot da e sa te duci la un nutritionist,care iti va spune ce trebuie corpului tau ca sa slabesti..In rest,ar fi o idee buna sa mananci la ore cat de cat aceleasi de pe o zi pe alta,putin si des. Offline #3 2007-08-18 14:21:08
Re: reteta de slabitsi dupa ora 6 seara incearca sa nu mai mananci nimic. e f bine sa faci chestia asta in general, nu numai la cure de slabire. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-08-18 14:23:18
Re: reteta de slabitnu exista diete spectaculoase si de durata. orice dieta care iti promite ca scapi de 5 kg intr-o saptamana iti va aduce mai multe probleme decat avantaje. am slabit 12 kg in 8 luni mancand 3 mese pe zi, fara prajeli, cu multe legume si fructe, cat se poate de echilibrat, seara am incercat sa mananc disociat, sport de 3 ori pe saptamana si ciocolata cel putin o data pe saptamana:)) si eu sunt innebunita dupa dulciuri, dar m-am rezumat la ciocolata si inghetata si evident, ceva mai moderat decat inainte:D spor;) Offline #5 2007-08-18 14:40:01
Re: reteta de slabitcristina22, sa stii ca asa am slabit si eu in liceu, vreo 14 kg intr-un an, cam asa. exact cu un stil de viata ca cel descris de tine eram grasa cand am intrat la liceu si peste 1 an aratam in sfarsit cum vroiam. concluzie: intr0adevar dietele care promit minuni mai rau iti fac decat bine. asa ca cel mai bine e sa-ti schimbi stilul de viata. si in cateva luni observi sigur o diferenta. Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-18 14:49:10
Re: reteta de slabitmerci mult sunteti niste dulci...... am sa incerc sa nu mai mananc atatea bombe de calorii....si ami ales seara....... sport practic....acum de 2 saptamani.......sper k incetul cu incetul sa revin la normal, pat ca anul acesta mam ingrasat 5 kg ....... si cred k numa de la ciocolata.........deoarece in sesiunea de vara era mancarea de baza.......si acum .... uffffffffffff Offline #7 2007-08-18 17:14:05
Re: reteta de slabitrenunta la sucuri.bea numai apa plata.nici apa minerala nu e prea buna ca retine apa. expect the worst , hope for the best! Offline #8 2007-08-18 17:17:11
Re: reteta de slabitaha, ms..... am auzit k ceaiul verde ar mai fi bun.......sau cele care se gasesc in farmacii de slabit...au vre-un efect? Offline #9 2007-08-18 17:19:05
Re: reteta de slabito prietena a baut ceai verde si i-a fost foarte rau. expect the worst , hope for the best! Offline #10 2007-08-18 17:21:26
Re: reteta de slabithmm... poate a avut ea o reactie alergica sau ceva de genul... ceaiul verde e ff sanatos si e bun pt slabit pt ca amelioreaza retentia de apa. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2007-08-19 12:31:43
Re: reteta de slabitAir, mai asteapta . Eu am slabit acum cativa ani abia dupa 2 luni de dieta! Deci nu te lasa! Ultima oara a fost editat de alley (2007-08-19 12:32:02) Offline #12 2007-08-19 12:32:54
Re: reteta de slabitbea ceai verde, am scris si mai sus... eu cand beau merg f des la toaleta deci elimin apa mai repede Just like a tattoo I'll always have you... Offline #13 2007-08-20 12:17:50
Re: reteta de slabitmie ceaiul verde nu mi-a priit.tot asa vroiam sa elimin apa din organism si sa slabesc.si beam cate o cana dimineata si seara.si mi-era rau.dupa ce nu am mai baut..mi=au trecut si durerile de stomac de dimineata Offline #14 2007-08-20 12:23:41
Re: reteta de slabitFaza I: permise: legume, carne slaba (vita si pui), ulei de masline(doar pe salata nu in prajeli!), oua, lactate slabe, cerealele integrale. Ultima oara a fost editat de girly (2007-08-20 12:25:24) Offline #15 2007-08-20 12:33:43
Re: reteta de slabitinca un secret fetele ar fi ca va asezati frumusel la masa cu furculita si cutitul in mana si mancati incet, lent, tandru, ca nu va grabeste nimeni. si stii ce de? senzatia de saturatie vine dupa 20 min . cu cat mananci mai incet si mesteci bine, faci sa treaca timpul si te saturi practic din putin. niciodata nu 'lingeti farfuria''- lasat mereu ceva in ea, nu terminati tot. mesele trebuie sa fie cat de cat regulate. si putin mai multa mancare dietetica, renuntati la cartofii prajiti. pupicei. Offline #16 2007-08-20 12:38:47
Re: reteta de slabitEu am slabit 4 kg si nu am tinut nici o dieta drastica, in schimb am eliminat carnea de porc, mananc doar pui si peste si asta f rar, oua nu prea mananc, in schimb mananc branza, paine mananc din aia neagra si incerc sa mananc cat mai multe legume si fructe chiar ma simt super bine de cand am inceput sa mananc sanatos si fara multa carne..... #17 2007-08-20 13:05:47
Re: reteta de slabitceaiul verde e foarte sanatos daca e consumat cum trebuie. infuzia nu trebuie lasata mai mult de 5 min pentru ca devine prea puternica. pe langa asta nu se recomanda consumarea dupa ora 5pm pentru ca risti sa ai insomnii:) spre deosebire de cafea, ceaiul verde se absoarbe treptat, asa ca o cana seara isi face simtite efectele cateva ore bune dupa. o cana dimineata nu are cum sa-ti faca rau decat daca ai vreo reactie alergica. Offline #18 2007-08-20 16:57:52
Re: reteta de slabitla ce anume se refera lactatele slabe din reteta lui girly? Offline #19 2007-08-20 20:08:28
Re: reteta de slabitlactate slabe adica la procentul de grasime se refera stiti ca sunt alea de 0.1%. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|