|
Nu esti logat.
?????cadou pt iubi......#1 2007-08-18 17:15:08
?????cadou pt iubi......ma ajuta cineva cu ceva idei pt un cadou pt iubi meu........reau sa fie ceva iesit din comnun dar sunt in pana de idei....oricum pana pe 1 oct mai e ceva timp.....astept cat mai multe propuneri sau sfaturi........10X Offline #2 2007-08-18 17:20:20
Re: ?????cadou pt iubi......cel mai frmos cado tu esti poti sa i faci un mic dans cadou INTELEGI TU VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-18 17:25:03
Re: ?????cadou pt iubi......http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=7091 Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-08-18 17:47:08
Re: ?????cadou pt iubi......eu pentru ziua lu iubi,care e in curand am confectionat un trening ajutata si de mama mea bineinteles si o sa ii cumpar un set adidas cu toate cele trebuincioase:gel de dus,gel de ras,spray,deo stick si after shave Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #5 2007-08-18 18:55:19
Re: ?????cadou pt iubi......si eu vreau sa`i cumpar lui iubi un cadou. Si stiu ce Back to Black Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-18 22:03:06
Re: ?????cadou pt iubi......Ca tot veni vorba de cadouri mi-a zis iubi sa merg cu el la cununia civila a fratelui vitreg, iar seara la un restaurant unde invita doar familia si cativa prieteni apropiati (nu-si fac nunta, doar o petrecere restransa) si nu stiu ce sa le iau. Iubi mi-a zis sa nu le iau nimic doar un buchet de flori miresei si atat, dar parca nu imi vine sa ma duc asa cu mana goala si am vb cu mama si mi-a zis sa le iau ceva de la sara blu o vaza sau ceva de genul asta.....voi ce spuneti? #7 2007-08-18 22:10:18
Re: ?????cadou pt iubi......mi se pare o idee super, sa le iei ceva decorativ, de casa noua asa... am vazut zilele trecute ca au chestii f misto acolo. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-08-18 22:12:30
Re: ?????cadou pt iubi......Da la asta ma gandeam sa le iau ceva pt casa.....am intrat in seara asta si am vazut niste vase decorative frumoase care dau viata unui coltzisor din casa nu am bani multi ca sa le iau ceva mai frumos, oricum inteleg ei asta daca va pune si prietenul meu bani cu mine sa le luam ceva amandoi atunci poate o sa fie mai consistent cadoul #9 2007-08-18 22:59:24
Re: ?????cadou pt iubi......si eu vreau sa-i iau lu puiu cva de sf andrei.. chiar daca my e pana at... dar tre s gandesc rpd k s nu cumva s fiu in pom at.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #10 2007-08-19 01:30:04
Re: ?????cadou pt iubi......io am cumparat niste stelute dalea care se lipesc pe tavan fosforescente si le-am lipit pe tavan in camera la el bine nu era ziua lui...ziua lui e peste 2 saptamani inca ma gandesc.... """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #11 2007-08-19 01:58:17
Re: ?????cadou pt iubi......peste 2 saptamani e si ziua prietenului meu:((...habar nu am ce sa-i fac cadou:(...as vrea ceva original, doar ca sunt in pana de idei:( Nothing happens without a reason... Offline #12 2007-08-19 10:14:53
Re: ?????cadou pt iubi......
super..de unde le-ai luat ca as vrea si io Sim y Offline #13 2007-08-19 10:37:07
si eu, tot de sf andrei... si chiar n-am nici o idee Just like a tattoo I'll always have you... Offline #14 2007-08-19 10:38:08
eee pai asa ar fi frumos ca doar mergeti acolo ca un cuplu Just like a tattoo I'll always have you... Offline #15 2007-08-19 11:40:54
Re: ?????cadou pt iubi......Am vb acum cu el si l-am intrebat daca le ia cadou cu parintii lui sau daca vrea sa puna si le bani cu mine si mi-a zis ca nu tb sa vin cu nici un cadou ca nu sunt pe salariu si ca sunt invitata lui cica asa a zis si tatal lu iubi, sa vin doar cu flori, dar am zis ca nu se cade si am cazut de acord sa punem jumi juma si sa le luam un vas decorativ de la sara blu si flori si gata #16 2007-08-19 11:44:17
Re: ?????cadou pt iubi......super succes la alesul cadoului Just like a tattoo I'll always have you... Offline #17 2007-08-19 11:55:29
Re: ?????cadou pt iubi......ms nu e atat de complicat cadoul lor cat e alesul rochiei mele #18 2007-08-19 15:11:55
Re: ?????cadou pt iubi......aoleu..noi luna viitoare facem 2 ani impreuna....omg... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2007-08-19 22:35:35
din kafland de la raionul pt beblusi dar se gasesc si in carrfour tot la raionul de bebelusi """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|