|
Nu esti logat.
?????cadou pt iubi......-4#58 2008-01-04 15:31:45
Re: ?????cadou pt iubi......la magazinele unde se fac invitatii pentru evenimente speciale. Offline #59 2008-01-04 15:49:44
Re: ?????cadou pt iubi......cumperi o coala A4 colorata vezi u ce culoarea si o arzi asa pe la capete`..sa para Old`...si scri cu un pix mai special #60 2008-01-04 16:43:13
Re: ?????cadou pt iubi......asa o sa fac in ultima instanta...dar tot mi-as dori sa gasesc ceva dragut...off si tin minte k am vazut undeva dar acum mult mult timp... Offline #61 2008-01-04 17:13:02
Re: ?????cadou pt iubi......cauta prin librarii k sunt si plicuri parfumate si foi cu anumite modele. pe la diverta parca le-am vazut eu. cum a zis skumpi poti sa iei si un pix care scrie mai mijto. sunt unele care scriu cu sclipici. am eu vreo 2. bafta Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #62 2008-04-01 15:49:59
Re: ?????cadou pt iubi......Ce ma bucur ca am gasit subiectul asta:)...saptamana viitoare este ziua prietenului meu si as vrea sa ii fac un cadou special, ceva ce ii va placea foarte mult. Acum cateva luni m-am uitat cu el pe internet intamplator, la niste lenjerii sexy, foarte provocatoare tre sa spun si mi-a zis ca i-ar placea sa ma vada odata imbracata in asa ceva. Insa am lasat-o balta atunci, imi placea ideea dar consideram ca nu m-as simti chiar in largu meu, era putin cam mult pentru mine, cel putin asa consideram eu fiind putin mai pudica. Offline Publicitateloading...
#63 2008-04-01 16:43:36
Re: ?????cadou pt iubi......e foarte dragutza lenejeria pe care ai ales-o...sunt sigura ca iubytul tau va fi placut surprins sa te vada imbracata asa.. Offline #64 2008-04-01 16:45:00
Re: ?????cadou pt iubi......o sa fie placut surprinssss mult curaj pt ca merita Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #65 2008-04-01 16:51:18
Re: ?????cadou pt iubi......De acord cu fetele. Asa eram si eu ... insa cand mi-am luat inima in dinti si i-am facut o asemenea surpriza el a fost foarte placut surprins. Si atunci am prins si eu ceva mai mult curaj. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #66 2009-02-21 11:52:59
Re: ?????cadou pt iubi......Am o problema..am un prieten de vreo o sapt si vine ziua lui...si nu pot spune ca il cunosc foarte bine..si chiar nu stiu ce as putea sa-i cumpar ....ceva idei ..pls Offline #67 2009-02-21 17:19:20
Re: ?????cadou pt iubi......e superba lenjeria catalina Ultima oara a fost editat de princesss (2009-02-21 17:20:26) Offline #68 2009-02-21 19:16:44
Re: ?????cadou pt iubi......
intreaba-l prima data daca ar purta bikini ca sa nu dai banii degeaba. eu stiu sigur ca al meu nu ar purta niciodata asa ceva iubesc si sunt iubita Offline #69 2009-02-21 20:42:31
Re: ?????cadou pt iubi......peste 2 luni fac un anisor cu al meu si sunt praf la capitolul idei pt cadou pana acum i-am luat o pernuta cu un porcusor care doarme si langa scrie "dreaming of you", pernuta din aia pufoasa parfumuri, i-am scris si o scrisoare si cand a citit-o i-au dat lacrimile si cadoul de care sunt cel mai mandra : pe o bucata mare de polistiren 30 de poze cu noi prinse cu pioneze colorate...sfat : daca veti vreodata sa faceti si voi la fel, sa nu folositi polistiren!!!! orice altceva, un placaj, ceva din lemn.sau daca apelati la pluta sa nu folositi pioneze pt ca nu rezista mult...minunatia mea cu cele 30 de poze e amintire acum pt ca fiind pionezele prea mici au iesit si au picat toate pozele, dar asa ca idee e super, cel putin prietenul meu a fost foarte incantat pt ca a fost ceva facut de mana mea, fara nici un ajutor. uneori sunt mult mai apreciate astfel de cadouri decat orice altceva cumparat V., soarele si luna Offline #70 2009-02-21 20:51:04
Re: ?????cadou pt iubi......
o sticla de vin bun (in functie de preferintele lui) e un cadou ok pt o zi de nastere a unui barbat, nu este foarte personal dar in general este apreciat pozitiv (banuiesc ca nu vrei sa-i daruiesti inimioare si fluturasi dupa doar 2 sapt de relatie) ... acum depinde si ce varsta are tipul , ca daca e vreun pusti mai bine ii iei un parfum decat un vin Offline #71 2009-02-21 23:49:30
Re: ?????cadou pt iubi......mersi mult de de idee..dar am rezolvat-o deja...ca si eu m-am gandit la o sticla de vin:)) acuma sper numa sa-i placa...... Offline #72 2009-06-22 18:33:00
Re: ?????cadou pt iubi......eu zic ca merge sa faci un album cu poze cu voi...sigur o sa se bucure si o sa va amintit cu drag unde e facuta fiecare poza... iubesc si sunt iubita Offline #73 2009-06-22 18:35:50
Re: ?????cadou pt iubi......fa`i albumul doar, fara rama. si la fiecare poza scrii unde a fost facuta,data , daca ai inspiratie si ceva frumos (eu n`am avut ) Dragostea nu se stă, se face. Offline #74 2009-06-22 18:40:50
Re: ?????cadou pt iubi......eu zic ca e foarte buna ideea cu albumul. poti sa iei unul, daca gasesti, o foaie sa fie speciala pt poza si cealalta foaie sa fie simpla sa poti scrie ceva pe ea. o colega de-a mea a facut ceva in genul asta, la fel cum vrei tu, cu toate pozele de la inceputul relatiei si cateva poze in care era doar prietenul ei singur si in dreptul fiecarei poze avea cate un citat sau pur si simplu o scurta descriere a ce insemna poza aia pt ei doi. toata ziua m-am uitat peste el, era superb, deci cred ca l-ai surprinde intr-un mod placut cu un asa cadou V., soarele si luna Offline #75 2009-06-23 17:02:18
Re: ?????cadou pt iubi......fetelor, am mai intrebar si la alt topic, dar nu am primit raspuns, asa ca intreb si aici Offline #76 2009-06-25 00:02:20
Re: ?????cadou pt iubi......si eu fac un an in curand cu prietenul meu si nu stiu sincer ce i-as putea lua pt ca pana acum ne-am tot facut tot felu de cadouri si am epuizat ideile :"> nu vrea sa fie ceva wow, ceva asa acolo, micutz si dragut. ce ziceti de o perna legata pur si simplu cu o funda? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|