|
Nu esti logat.
Antifungigrama!!!!!!!#1 2007-08-19 13:36:55
antifungigrama!!!!!!!fetelor nu mai stiu ce sa fac...pt a 3 oara mi a recidivat candidoza...la inceput am incercat cu ovule pimafucin si o pastila de flucoric...acum cu ovule gynozol si o pastila de mycosist..dupa menstruatie am repetat tratam cu ovule apoi o cura cu iaurt...si nu trece!! azi iar am scurgerile acelea...nu mai stiu ce sa fac...pe 26 fac o luna de cand iau biotics si acum am luat si echinaceea pt sistemul imunitar.ce sa fac mai departe ca nu o mai suport. nu mi am facut inca antifungigrama si m ar tenta sa o fac. a facut o careva dupa site? cum se procedeaza, trebuie trimitere de la vreun medic? sau pur si simplu ma duc la cantacuzino? sau sa repet tratamentul cu ovule? deci pur si simplu nu mai stiu ce sa mai fac. Ultima oara a fost editat de deea87 (2007-08-19 13:37:17) Offline #2 2007-08-19 13:52:01
Re: antifungigrama!!!!!!!fa-ti antifungigrama.la cabinetele ginecologice iti recolteaza o proba si o trimit la laborator si apoi o sa vezi la ce anume esti sensibila si doctorul o sa-ti deatratament cu exact substantele la care ciuperca ta nu e rezistenta Ultima oara a fost editat de silly_duck (2007-08-19 13:52:27) All good things come to those who wait Offline #3 2007-08-19 14:53:43
Re: antifungigrama!!!!!!!si nici un test de chlamydia n ar strica sa ti faci... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|