|
Nu esti logat.
Dati-mi un sfat fetelor#1 2007-08-19 13:38:29
dati-mi un sfat fetelorSunt cu prietenu meu de 4 luni si ceva, la inceput ne intelegeam bine, foarte bine, ba chiar am ajuns sa locuim impreuna. acum mi se pare ca relatia s-a cam racit.Adica el sta non-stop la calculator, parca eu nici n-as exista prin casa, iar cand ii zic ca plec la mine nu ma lasa. Adica imi zice sa nu plec ca el ma iubeste. E disperat de cateva zile cu compu si asta ma scoate din sarite. Ce sa fac sa plec la mine si sa-l las cateva zile singur, sa vad dc ma cauta? Offline #2 2007-08-19 13:44:04
Re: dati-mi un sfat feteloreu cred k ati avut tendinta aia de a rapidiza lucrurile ca sa zik asa...mi se pare k v-ati mutat incredibil de rpd impreuna...de regula knd grabesti lucrurile,automat grabesti si instalarea rutinei... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #3 2007-08-19 14:00:51
Re: dati-mi un sfat fetelorsi eu cred ca v-ati mutat impreuna prea repede cat despre partea cu calculatorul si al meu este mare fan dar de ignorat nu ma ignora VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-08-19 14:05:44
Re: dati-mi un sfat fetelorincearca sa i propui activitati in afara casei..sau ceva sa i distraga atentia asa e si al meu cu pc(diferenta e ca el lucreaza in it:D)da cum au spus si cele de mai sus cred ca v ati mutat prea devreme impreuna,, take me as i am or watch me as i go! Offline #5 2007-08-19 14:19:14
Re: dati-mi un sfat feteloreu cred ca nu trebuia sa va mutati permanent impreuna din prima, asa. puteati sa stati cateva zile impreuna, apoi pauza, apoi iar impreuna... ca sa aveti timp sa va obisnuiti unul cu altul, cu rutina fiecaruia, cu obiceiurile de zi cu zi... Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-19 14:45:52
Re: dati-mi un sfat fetelorsi eu zic k ar trebui sa te muti inapoi. cel putin pentru o perioada. sa isi dea si el seama k nu mai e copil sa stea sa se joace incontinuu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-08-19 23:02:16
Re: dati-mi un sfat fetelorme2 am aceeasi parere cred ca v'ati mutat prea devreme impreuna Avem 1 an si 5 lunite Offline #8 2007-10-16 01:12:33
Re: dati-mi un sfat fetelorhellow:* fetelor .... pls ........ da tzi mi si mie o idee..... Offline #9 2007-10-16 07:33:00
Re: dati-mi un sfat fetelorpitica23 esti cam offtopic pe aici... deschide un topic nou si poate vei gasi mai multe raspunsuri acolo Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #10 2007-10-16 15:16:23
Re: dati-mi un sfat fetelorla fel am patit si eu cu iubitul meu cand m-am mutat cu el statea mai tot timpul la calculator pana cand am stat serios de vorba cu el si i-am spus ca nu imi comvine ceea ce face. pe urma sia petrecut timpul cu mine aproape ca nu mai dadea importanta calculatorului . te-as sfatui sa stati de vorba si sa puneti anumite conditii. Offline #11 2007-10-19 12:45:50
Re: dati-mi un sfat fetelorhey!am si eu o problemutza si m-am gandit sa va scriu.sunt cu prietenul de ceva timp si de cand a inceput scoala e cam rau...el de dimineata eu seara...si ne vedem destul de putin.inteleg ca e obosit si ca nu poate sa vina mereu dupa mine la scoala...de obicei vine cam o data pe saptamana....poate ca e doar o coincidenta dar atunci cand vrea sa facem dragoste e altfel....e mult mai cald si ma face sa ma simt bine si se bucura cand ma vede...si dupa ce se intampla a2a sau a3a zi se intampla ceva apare o problema si incepe sa se simta naspa...este suparat si este destul de distant...mai nou mia zis ca iar place sa mai slabesc...recunosc am pus un pic de burtica:))nici mie nu-mi place dar ma gandisem ce sa fac sa scap de ea...dar ma dranjat ca a spus-o...ca m-am ingrasat si ca nu-i mai palce la fel de mult.asta imi da impresia ca pt el e important cum arat...stiu ca ma iubeste mi-a demonstrat-o de multe ori....doar ca nu stiu daca e normal sa se intample asta...adica sa-mi ceara sa slabesc.e chiar atat de important aspectul fizic?credeti ca e doar o coincidenta faptul ca atunci cand vrea sa se intample este mai atent cu mine si e mai happy sau pur si simplu e doar bine dispus? Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #12 2007-10-19 12:51:20
Re: dati-mi un sfat fetelorla noi eu sunt aia care sta mai mult la calc...si am avut discutii pe tema asta dar cred ca a inteles... Offline #13 2007-10-19 12:58:00
Re: dati-mi un sfat fetelor
pai eu cred ca ar trebui sa vb cu el si sa il intrebi de ce se poarta asa... cel putin chestia cu slabitul... si pe mine m-ar fii deranjat... din ce ai scris tu, am impresia ca e atent cu tine doar ca sa faceti dragoste.. You are the sunshine of my life.. Offline #14 2007-10-19 13:04:21
Re: dati-mi un sfat fetelorMie nu mi se pare foarte ciudata faza cu slabitu. Adica s-a obisnuit cu tine intr-un fel si doar stii cum sunt barbatii.....le place sa se mandreasca cu noi pe strada, doar "femeia lui e cea mai tare". El daca s=ar ingrasa nu i-ai zice???? Daca ar face burta. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #15 2007-10-19 14:57:02
subscriu.si al meu mi-a zis ca am burtica si ca ar vrea sa fac sport.si nu m-am suparat.si eu la randul meu ii zic lui cand vreau o schimbare la el:) Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #16 2007-10-19 14:58:02
subscriu:P ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #17 2007-10-19 15:06:40
Re: dati-mi un sfat fetelorMie iubi mi-a zis k nu ii place sa am burtika kiar dak eu ar vrea sa ma ingras putin... Insa eu i-am spus k vreau sa fie mai grasutza si nu m-ar deranja dak ar avea putina burtika importan e sa fie ea sanatoasa si sa se simta bine in pieakea ei Offline #18 2007-10-19 16:17:31
nici mie. in fond te-a atentionat baiatu, sa o dai joc acu k e mica, k daca se face mai mare te chinui mai rau. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #19 2007-10-19 16:25:28Re: dati-mi un sfat fetelormie daca mi-ar spune al meu mai slabeste i-as da cu ceva in cap Sau oricum i-as taia portia de sex, ca doar nu e incitant sa faci sex cu o grasa Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|