|
Nu esti logat.
Interactiuni cu alte medicamente#1 2006-07-15 19:00:56
Interactiuni cu alte medicamenteImi cer scuze ca deschid un topic pentru aceasta intrebare, dar nu pot sa stau mult sa caut unde s-a mai discutat, desi stiu ca exista topicuri. Am probleme cu stomacul si am luat 2 pastile de Omez. Am citit si pe prospectul lui si pe al anticonceptionalelor daca interactioneaza, dar am dat de niste denumiri de substante de care nu stiu daca ar fi trebuit sa ma feresc. Stiu ca interactioneaza cu antidepresivele si cu antibioticele si ca asta nu face parte din nici unele, dar denumirile alea de substante m-au baga in ceata. Deci e nevoie protectie suplimentara sau nu? Ultima oara a fost editat de Diana (2006-07-15 19:17:07) Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #2 2006-07-15 19:23:28
Re: Interactiuni cu alte medicamenteasta as vrea sa stiu si eu, am luat toata saptamana asta omez......stie cineva? Offline #3 2006-07-15 22:13:05
Re: Interactiuni cu alte medicamenteDin cate stiu eu omezul nu scade efectul anticonceptionalelor (zicea si alexia pe un alt subiect la fel ) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #4 2006-07-17 10:57:03
Re: Interactiuni cu alte medicamenteoropivalone are interactiuni cu anticoncptionalele?? Offline #5 2006-07-17 12:40:42
Re: Interactiuni cu alte medicamentekenvelitza, oropivalone contine un antibiotic...eu una, daca e musai sa iau oropivalone, m-as proteja suplimentar pe toata durata tratamentului plus 7 zile dupa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-07-18 09:49:52
Re: Interactiuni cu alte medicamentems mult doctoressa! Offline #7 2006-08-09 13:20:11
Re: Interactiuni cu alte medicamenteIeri, ca cea mai infocata consumatoare de Vitamina C, am supt/rontait (ah, ce placere!) vreo 14 comprimate.... stiu ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele, dar macar imi ajuta sistemul reproducator la ceva?? Orice, cat de neimportant? Ca macar daca-mi satisfac o placere, poate ma ajuta si in alte chestii si eu nu stiu. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #8 2006-08-09 13:24:54
Re: Interactiuni cu alte medicamentete fereste de raceli. Nobody home Offline #9 2006-08-09 13:34:22
Re: Interactiuni cu alte medicamentemai vreau si altceva... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #10 2006-08-09 13:43:02
Re: Interactiuni cu alte medicamenteajuta sistemul imunitar. la cate iei tu... o sa mori calcata de masina, ca bolile nu se lipesc de tine. Nobody home Offline #11 2006-08-09 17:16:04
Re: Interactiuni cu alte medicamente))))))))))))))))))))) What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry? Offline #12 2006-08-09 18:04:15
Re: Interactiuni cu alte medicamenteeu nu iau, eu le rontai....ce placere!!! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #13 2006-08-09 18:08:17
Re: Interactiuni cu alte medicamentetot aia... Nobody home Offline #14 2006-08-10 15:26:39
Re: Interactiuni cu alte medicamenteDiana, draga mea, sistemul reproducator nu ti-l ajuta....dar rontaie in contnuare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2006-08-10 17:21:23
Re: Interactiuni cu alte medicamenteNici n-as putea sa ma opresc... numai ca incepe sa ma usture limba... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #16 2006-09-01 22:35:32
Re: Interactiuni cu alte medicamenteAlta problema existentiala... mi-au aparut niste egzeme (nu stiu daca asa se scrie) pe mana, apoi pe tot corpul....si mi-am dat cu TriamcinolonS unguent (nu stiu daca mai exista si altfel). Care Triamcinolon e produs de Antibiotice Iasi. Si despre care mi-a zis mama in seara asta cand ma dadea ca are antibiotic in el. Acum vin si intreb: e vreo problema? Dupa mintea mea creata, n-are de ce, ca il dau pe piele, nu-l inghit, dar eu stiu? Nu de-alta, dar am avut contacte neprotejate de cand imi tot dau... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #17 2006-09-01 22:37:30
Re: Interactiuni cu alte medicamentenu are treaba. doar sa nu inghiti. Nobody home Offline #18 2006-09-01 22:40:31
Re: Interactiuni cu alte medicamente#:-S Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #19 2006-09-01 23:14:29
Re: Interactiuni cu alte medicamentesi eu am avut niste exeme si mi-au trecut cu o grema din galbenele si plante http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|