|
Nu esti logat.
Mercilon- am inceput tratamentul gresit#1 2007-08-20 09:37:39
mercilon- am inceput tratamentul gresitBuna, am facut o pauza in folosirea mercilonului de aproape un an; acum apoi m-am hotarat sa incep din nou tratamentul; stiu ca prima pastila se ia in prima zi de cm. nu stiu ce s-a intamplat, fie mi s-a parut ( poate era o sangerare fara legatura cu cm) ca e prima zi, fie pt ca am inceput sa iau tratmentul cm s-a oprit a 2-a zi. am continuat sa iau pastilele, sunt la a 8-a pastila momentan; nu stiu ce sa fac, poate mi-am dat organismul peste cap ca le-am luat fara sa fiu cu adevarat la cm. ce sa fac, ma opresc acum sau termnin folia? in situatia pe care o povestesc, timp de cate zile am nevoie de o protectie speciala? multumesc mult Offline #2 2007-08-20 09:46:55
Re: mercilon- am inceput tratamentul gresitnu-ti dai organismul peste cap, doar ai nevoie de protectie suplimentara 7 zile, iar tu cum esti in ziua a 8 a , esti safe, adica esti protejata. asta daca nu ai avut relatii sexuale neprotejate in primele 7 zile. du folia pana la capat All good things come to those who wait Offline #3 2007-08-20 10:31:38
Re: mercilon- am inceput tratamentul gresite posibil si sa fi fost chiar menstruatia, care s-a oprit din cauza anticonceptionalelor. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-08-20 10:45:33
Re: mercilon- am inceput tratamentul gresitdaca era in preajam datii in care trebuia sa vina menstra le ai luat bine...doar ca ti s a oprit menstruatia de la pastile...nu e nimic anormal... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-08-20 13:41:55
Re: mercilon- am inceput tratamentul gresitmerci frumos, prospectul de la mercilon mi se pare greu de inteles si interpretabil, sincer :-); deci ziceti sa termin folia si dupa aceea 7 zile pauza+ folia 2. m-am gandit k nu mi raspunde nimeni la mesaj si mi-am facut si o programare la medic maine, o sa intru sa va scriu daca aflu noutati :-) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|