|
Nu esti logat.
Stie cineva ?#1 2007-08-20 11:09:13
stie cineva ?astazi am fost la planningul de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi sa ma "realimentez" cu pastilute si am intrebat-o pe doamna doctor daca nu ar putea sa-mi faca si un consult ginecologic.. m-a chemat joi. eh vroiam sa stiu daca consultatia aceasta se plateste sau e gratuita ? (am uitat sa-ntreb). si poate suna ciudat dar daca e gratuit ar trebui sa ma duc cu un buchet de flori cu ceva? sau sa-i dau eu vreun ban? nu ma pricep deloc la din astea multumesc Offline #2 2007-08-20 11:14:44
Re: stie cineva ?nu costa. daca vrei sa-i duci o floare e de ajuns...dar la fel de bine poti sa te duci fara nimic in maini mami de minuni Offline #3 2007-08-20 11:15:11
Re: stie cineva ?pt elevi si studenti ar trebui sa fie gratuita... si daca e asa, nu trebuie sa-i duci nimic. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-08-20 12:05:39
Re: stie cineva ?ok atunci ma duc cu flori dar oare analiza de secretie sau papanicolau se plateste? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|