|
Nu esti logat.
Hemoroizi#1 2007-08-20 17:20:10
hemoroiziIn urma cu 2 sapt si cateva zile am avut scaun mai tare si ieseam mai greu afara.....am observat ca ma durea putin dupa ce faceam si mi=a iesit si un hemoroid, ii simt capul si de atunci mereu mi se declanseaza dupa ce ies afara, m-am dat cu proctolog crema, dar degeaba. Acum ies bine ca si consistenta, dar tot imi iese capul ala al hemoroidului.....ma gandeam sa incerc cu niste supozitoare proctolog, dar nu stiu sigur. Ce as putea sa fac si din ce cauza apar? Tin sa precizez ca nu mananc prostii, am mancat si ciorbe, legume, fructe, carne consum doar de pui, iar condimente nu consum, usturoi am mancat si atat. Astept sugestii. #2 2007-08-20 17:22:33
Re: hemoroiziandrutza, hemoroizii nu au cap...sunt niste varice case se umfla(si dor obligatoriu) sau nu se umfla...cind nu sunt umflate le lasi in pace...cind sunt umflate dai cu ceva pe ele sa se dezumfle si sa nu te mai doara...asta e tot Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-20 17:25:04
Re: hemoroizima refeream la cap in sensul de umflatura mica.....banuiesc ca e hemoroid ca altceva n-are ce sa fie. Si ce sa folosesc? Nu stiu dc imi ies, e normal sa am pb de la varsta aceasta? #4 2007-08-20 17:30:10
Re: hemoroiziandrutza, daca nu te doare, nu te mai stresa atit....daca exista o predispozitie familiala...pot aparea si acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-20 17:39:59
Re: hemoroiziatunci iti propun sa te calmezi...sa ai grija sa nu se inflameze si gata(adica sa nu te constipi, sa nu te uite D-zeu stind in picioare, etc) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-10-09 16:03:34
Re: hemoroizihmmm afara am iesit zile astea mai greu iar ultima data,ma deranja parca ma intepa iar dupa ce m-am spalat jos a inceput sa ma usture iar zona este rosie si mai inflamata intr-o parete? sa fie hemoroid dar parca astia nu ustura? sau zgarietura? pot sa imi dau cu hermorzom? a usturat asa de tare ,cateva minuteca nici pe scaun nu puteam sa stau . Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-09 16:30:57) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-10-09 16:06:04
Re: hemoroiziexista vreun tratament pt a scapa de hemoroizii datorati unei sarcini? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #10 2007-10-09 16:24:10
Re: hemoroizinu...doar operatia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-10-09 16:36:31
Re: hemoroizi
inca ceva de la un timp ma ustura dupa ce merg la baie,desi nu am mancat picant in ultima vreme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-10-09 16:40:40
Re: hemoroizieh, poate ai fost mai constipata in ultima vreme si e o mica eroziune acolo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-10-09 16:42:05
Re: hemoroizipai am iesit cam greu in ultima vreme,acum ma dau pe fructe .presupun ca rau nu fac daca imi dau cu crema aia ca utula asa mai calmeaza zona.multumesc frumos pt. raspuns Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-09 16:42:43) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-10-09 22:14:40
Re: hemoroizise paote sa fie o zgarietura? ca ma ustura cand ma spal,in plus e cam rosie zona si umflata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-10-09 22:22:14
Re: hemoroizipoate sa fie si zgarietura daca materiile fecale au fost mai "consistente" ca sa zic asa..sau de la hartia igienica mami de minuni Offline #16 2007-10-09 22:24:45
Re: hemoroizihemoroizii ustura? pe mine ma ustura la spalat cand dau ca apa si sapun iar cand am iesit doar ma jena acolo ceva parca ma intepa.dupa ce termin ma ustura nitel ca atunci cand mananci ceva mai picant.am patit in ultima vreme asa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-10-09 23:24:28
Re: hemoroiziHemoroizii dor, nu ustura. Pielea iritata ustura. Dupa ce te speli poti sa te ungi cu alifie cu galbenele. Daca nu ai hemoroizi nu are rost sa dai degeaba cu hemorzon sau proctoglyvenol sau care o mai fi. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #18 2007-10-10 08:02:21
Re: hemoroizimultumesc vdaiana VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-05-22 09:15:53
Re: hemoroizi
daca ai hemoroizi de ce nu te duci la o clinica sa ii elimini? eu dupa sarcina am fost obsedata ca am, asa imi spusese asistenta, am tot dat cu creme, ceaiuri, am avut si fisura anala, in fine, dupa cativa ani m-am decis sa-i elimin, m-am dus la o clinica de specialitate, mi s-a spus ca am unul mic de tot in interior si ca pot sa il las, dar l-am omorat cu laser sa scap de obsesie si acuma sunt ok! un pic curaj, ceva bani si scapati de ei.. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|