|
Nu esti logat.
Sa il fac din nou?#1 2007-08-20 18:22:56
sa il fac din nou?acum cateva luni,doctora mi`a dat 3 cutii de cervugid ovule..pt rana pe col..eram cam inconstienta insa si nu l`am facut pe tot..am facut o cutie jumate..sa il iau din nou sa il fac pe tot si dupa sa ma duc la control?sau sa ma duc de acum?exista sansa sa se fi vindecat cu atat?si..vaccinul acela trebuie facut daca am colul "curat"nu? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2007-08-20 20:21:26
Re: sa il fac din nou?ai putea sa mergi inainte sa vezi daca cumva s a vindecat...sa nu te chinui degeaba cu tratamentul ala...care mi se pare umpic cam mult sincer...si la ce vaccin te referi? Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-08-20 20:21:51) happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-08-21 10:27:33
Re: sa il fac din nou?la vaccinul contra cancerului pe col..da si mie mi s`a parut cam mult,dar ea stie de ce mi l`a dat asa Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-08-21 13:50:36
Re: sa il fac din nou?pt vaccinul ala trebuie sa vezi daca ai sau nu virusul hpv... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-08-21 13:57:10
Re: sa il fac din nou?pai mi`am facut un test atunci ..nu aveam..ma rog..cred ca o sa ma duc si dupa daca e iau tratamentul si il fac cum trebuie Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-23 10:12:09
Re: sa il fac din nou?doctoressa?ce ziceti?are rost sa ma duc intai sau sa il iau din nou tratamentul...nu stiu ce sa fac..secretia este inca..foarte probabil sa nu se fi vindecat rana..cat despre secretia de sani pe care o aveam a disparut..tot trebuie sa`mi fac o analiza nu?e posibil sa`mi schimbe pastilele daca iese prolactina mare?> Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #7 2007-08-23 15:54:25
Re: sa il fac din nou?ankuzza, dozeaza prolactina, asa e cel mai corect. nu despre schimbatul pastilelor discutam ci despre opritul lor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-08-23 18:34:04
Re: sa il fac din nou?da am sa ma duc..am observat azi ca iar imi curg sanii putin daca apas..deci daca am prolactina mare e posibil sa mi se interzica sa iau antibebe? off Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2007-08-24 12:10:58
Re: sa il fac din nou?nu ti se interzice nimic....trebuie insa oprite ca sa scada prolactina...dupa care le poti relua...nu are rost(dupa mintea mea) sa iei medicamente ca sa scazi prolactina(desi, daca ai musai nevoie de protectie contraceptiva, putem incerca si asa) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-08-24 13:59:08
Re: sa il fac din nou?aa..si daca le reiau si iar imi creste?o sa merg sa o dozez.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2007-08-24 15:13:57
Re: sa il fac din nou?da, daca le reiei, iar creste...la toata lumea creste...la tine insa a crescut cam mult(de aia ai lactatie) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-08-24 15:40:03
Re: sa il fac din nou?intrebarea era ca daca le reiau imi va creste la fel de mult si va trebui iar sa le opresc?chiar am nevoie de protectie..m`am obisnuit cu pastilutele..o pauza fac dar sa renunt de tot..mi`ar fi cam greu Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2007-08-24 16:04:54
Re: sa il fac din nou?ankuzza, nu vrei tu sa faci intii analiza aia si apoi sa discutam???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-08-24 18:03:19
Re: sa il fac din nou?imi cer scuze..asa am sa fac Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #15 2007-08-28 10:28:25
Re: sa il fac din nou?ooff..doctora mea e in concediu pana pe 10..maine ma duc la o alta dar mi s`a spus k s`ar putea sa fie in concediu..ce ma fac?mai suporta amanare doctoressa pana atunci??? sunt stresata tare si mi`e frica sa nu fie tarziu Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #16 2007-08-29 12:18:22
Re: sa il fac din nou?mai suporta aminare, bineinteles....doctorita ta de familie sau cea de planning e in concediu? sau amindoua? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-08-29 12:37:06
Re: sa il fac din nou?doctora ginecolog la care ma duc...vreau sa vad cum mai stau si cu rana pe col si d`aia ma grabesc..ma cam doare si sanul stang si vreau sa ma duc..azi umblu de nebuna si tot imi fac o programare.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #18 2007-08-29 12:38:32
Re: sa il fac din nou?ankuzza, mergi draga mea la un medic de planning...stiesi sa palpeze sinul si sa scrie trimitere la echo mamara daca e cazul si la laboratur pentru dozat prolactina...in plus, tu iei contraceptive, deci ar fi bine venit sa mergi la planning Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-08-29 12:45:28
Re: sa il fac din nou?da...aveti dreptate,dar eu mai am si rana pe col care trebuie vazuta..si in plus nu prea stiu dr de planning pe aici prin ploiesti decat o doamna dr de la spital care nu prea trece pe acolo Ultima oara a fost editat de ankuzza (2007-08-29 12:47:56) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|