homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce poate fi..?

#1 2007-08-21 01:59:58

mkissu
New member
Inregistrat: 2007-08-06

Ce poate fi..?

Am fost diagnosticata cu condiloame si hpv printr un simplu control fara nici o analiza  si am mancarimi foarte rau in zona genitala care o perioada imi trece apoi reapare.Am luat diferite ovule..si am facut spalaturi cu tantum rosa dar tot imi apare aceasta mancarime.Sper sa mi puteti raspunde la cateva intrebari..1 Exista condiloame fara hpv?2 Se poate diagnostiga printr un simplu control fara nici o analiza? 3 Mancarimea de la ce poate fi? s a fie din cauza hpv-uli?4Ce tratament sa iau sa dispara mancarimea definitiv?Sper sa mi raspundeti Mersi frumos!

#2 2007-08-21 13:09:22

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: Ce poate fi..?

1 nu cred
2 probabil condiloamele data de hpv nu se pot confunda. oricum iti recomand sa faci analize sa vezi acolo pe foaie k ai hpv, si sa ii faci si tiparea (sa vezi ce tulpini de hpv ai)
3 poate sa fie de la condiloame, sau poti sa ai alta infectie. asta vei afla in urma unei analize de secretie
4 pana nu sti sigur de la ce e mancarimea nu are rost sa faci vreun tratament

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-08-21 17:18:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mkissu, mergi te rog la un dermatolog!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-08-21 18:34:00

mkissu
New member

Am fost la 2 medici si la 1 dermatolog si toti mi au spus ca am condiloame dar nici unu nu a vrut sa mi faca analize a spus ca intai sa fac tratamentul si apoi analize...mi s a parut cam ciudat...am dat cu condilyne si mi au trecut din ele mai am vro 3 bubite care nu mi au trecut inca..Oricum fiecare medic mi a adaugat cate ceva..s au mi a spus cauta si tu pe net despre hpv...si am fost numai la cabinete particulare pe controale am dat 230 ron...prima doctora s a uitat doar si mi a spus ca le am de la prietenul meu  care eram cu el de 8  luni si mi  aparuse bubitele acelea de vro 3 luni..iar el nu are nimic...si mi a spus ca o sa fac cancer de m a speriat ingrozitor..a doua doctora mi a spus ca da am condiloame si hpv mi a dat cu acid tricloracetic 1 data  si a doua zi 2 bubite mi au cazut si mi a spus ca nu o sa fac cancer si ca sa citesc despre asta pe net...cand am fost a doua oara la control mi a spus ca numai stie dak cele de mai jos sunt condiloame ca poate sunt alunite(si deja imi daduse cu solutie pe toate) ma gandeam ca poate patesc ceva si mai rau..si m a trimis la dermatolog care a zis ca si alea sunt condiloame numai ca au alta forma si ca puteam sa am virusul si de 2 ani in organism...si m a intrebat de cate ori mi s a dat cu acid tricloracetic am spus ca o data si mi a zis sa mi fac electrocauterizare la ea..de frica nu m am dus si mi am luat condyline .. mi am fact tratament acasa..mai am 3 bubite sper sa scap si de alea cat mai repede.Mancarimea asta am mai avuto...iau ovule s au fac spalaturi trece o perioada si apoi i ar imi apare...Ce ar trebui sa iau...ce tratament..?

#5 2007-08-22 16:42:36

Al Pacino
Administrator

sa te duci la dermatolog si sa iti cauterizeze vegetatiile alea

Publicitate

loading...

#6 2007-08-22 17:17:18

belciugatele
Membru
Inregistrat: 2007-08-22

hpv se transmite in orice moment sau doar atunci cand se manifesta prin condiloame?daca acestea sunt tratate exista posibilitatea ca totusi virusul sa fie activ si deci transmisibil chiar daca nu exista nici o manifestare?asta in cazul in care a fost vorba de un contact foarte scurt....

#7 2007-08-22 17:18:12

Al Pacino
Administrator

se transmite doar daca exista leziuni active(condiloame adica)...atentie insa! condiloamele pot fi si foarte mici

#8 2007-08-22 17:27:51

belciugatele
Membru
Inregistrat: 2007-08-22

multumesc mult pt explicatie...voi face oricum un control la intoarcerea in tara...toate bune

#9 2007-08-24 23:11:55

mkissu
New member

Multumesc  celor care mi au raspuns!As vrea sa stiu ce fel de infectie ar putea fi aceea  mancarime persistenta,roseata,iar secretia vaginala e ff ciudata nu stu cum sa spun sa ma intelegti ...este solida ...numai bucatele Va rog sa mi spuneti ce fel de  infectie ar putea fi.Si mai am o problema de mai mult timp am pe limba in spate spre gat 2 bubite ca un fel de basicute care uneori ma deranjeaza...ce ar putea fi sa fie din cauza alimentatiei??Sper sa mi raspundeti! Va multumesc!

#10 2007-08-24 23:20:55

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Du-te la ginecolog sa-ti faca analiza secretiei vaginale.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.