|
Nu esti logat.
Haine pentru grasuti si grasi#1 2007-08-21 02:52:29
Haine pentru grasuti si grasiHello, fetele vesele si grasute (sau nu neaparat)! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #2 2007-09-08 22:51:05
Re: Haine pentru grasuti si grasiChiar n-aveti nici o idee? N-am chef sa ma duc in Bazar sa incerc cu gramada haine, urasc sa probez haine. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-09-09 00:47:37
Re: Haine pentru grasuti si graside ce nu iti faci pe comanda? daca gasesti o croitoreasa buna or sa iasa e gustul tau... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #4 2007-09-09 01:04:07
Re: Haine pentru grasuti si grasiDa, bine zis "daca" "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2007-09-09 02:25:09
Re: Haine pentru grasuti si grasieu in bucuresti stiu. Daca are cineva nevoie, ii spun cu cea mai mare placere. Stiu si magazin de haine mai... elegante pt grasi si de haine mai sport "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-09 02:56:05
Re: Haine pentru grasuti si grasioky doky, daca ajung pe acolo te anunt din timp "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #7 2007-10-08 22:05:01
Re: Haine pentru grasuti si grasiN-am fost pe acolo de multa vreme. Mersi frumos, anca MAX! }{ "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|