|
Nu esti logat.
Candida-5#77 2007-10-02 21:51:58
Re: candidamergi si fa oricum o lama...ce e sigur e sigur...cum poate sa stie el ca nu ai nimic daca nici macar nu investigheaza? happy with him...inlove with him... Offline #78 2007-10-02 22:00:31
Re: candidaasta intentionez insa cu ce credeti ca ar trebui sa incerc sa diminuez simptomele pana atunci...mentionez ca am avut contact sexual acum doua zile fara nici o senzatie de disconfort......am cateva pliculete de tantum rosa si unguent canesten....pot incerca cu acestea pana primesc lama?interactioneaza cumva tantum rosa cu anticonceptionalele? Offline #79 2007-10-02 22:02:20
Re: candidanu interactioneaza...poti incerca...dar daca nu ai usturimi sau mancarimi sau roseata nu are rost canestenul... happy with him...inlove with him... Offline #80 2007-10-02 22:09:16
Re: candidalegat de doctor cand am intrebat de lama mi-a zis ca orice boala ar fi fost aspectul vulvei si vaginului ar fi fost cu totul altul...sunt f ingrijorata, nu am avut niciodata probleme si imi sta gandul doar la asta...de aceea as vrea sa incep un tratament cat mai urgent posibil Offline #81 2007-10-02 22:16:10
Re: candidapt un tratament trebuie sa afli ce ai...sau daca ai ceva... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#82 2007-10-03 15:33:59
Re: candidasi in cel mai rau caz ai o cistita...deci o inflamatie a vezicii urinare....cauza pentru care eu te rog frumos sa nu tratezi o infectie vaginala pe care nu o ai, decit daca tii musai sa faci una! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #83 2007-10-03 16:50:49
Re: candidaeu mi-am pus gynofort crema in vagin. problema e ca la cateva ore am vazut o mare parte scurgandu-se pe chilot si a-2-a zi dimineata la fel...nu inteleg cum ca am introdus destul de adanc "seringa" cu crema. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #84 2007-10-03 17:54:27
Re: candidabuna...problema s-a schimbat intre timp...astazi a aparut o scurgere galbuie sub forma de faramite si urat mirositoare...senzatia de disconfort a crescut si simt si o usoara senzatie de mancarime la atingere..fierbinteala..chiar si pulsand la un moment dat ...m-am programat la un alt doctor pt ora 20, azi ......ce ar putea fi? ce sa fac in cazul in care mi se va refuza iar o lama? Offline #85 2007-10-03 20:03:53
Re: candidahmmm dar e normal la candida ca dupa ce curge din vagin dupa un timp sa devina sfaramicioasa? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #86 2007-10-03 20:04:52
Re: candidada...ca se usuca mami de minuni Offline #87 2007-10-03 20:07:20
Re: candidaok multumesc frumos eu _vreau.te pupicesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #88 2007-10-03 20:16:50
Re: candidacresti mare mami de minuni Offline #89 2007-10-03 20:40:10
Re: candidastai ca mai vin cu o intrebare :daca faci candida in gat cum se manifesta? cu usturimi in gat? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #90 2007-10-03 20:42:09
Re: candidaam inteles ca ai ceva alb in gura si te deranjeaza. Nobody home Offline #91 2007-10-03 20:43:37
Re: candidamultumesc Nashira.eu tot am facut jos si imi e sa nu fac si in gura.dar usturimile mele in gat cred ca se datoreaza unei raceli ca vad ca am inceput si sa stranut ( VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #92 2007-10-03 23:12:17
Re: candidabuna din nou...am fost la doctor mi s-a luat o lama si am primit urmatorul tratament -urinex 1 seara/1 dimineata(pastile),polygynax-ovule-1 seara timp de sase zile, tantum rosa pentru spalaturi seara inainte de ovul, canesten unguent.pentru exterior...doctorul a zis ca banuieste ca este gardnerella sau cadida...i-am zis de mirosul accentuat de peste mort si atunci a inclinat spre gardnerella......am citit ce s-a mai postat in legatura cu acest subiect insa nu am vazut acest tratament...ce ziceti de el?daca se poate va impor un raspuns.....scuze de insistente dar il voi incepe in seara aceasta.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|